CTCC’den yıl sonu resepsiyonu…

CTCC, Papageno restoranda yıl sonu resepsiyonu verdi. Kıbrıslı Türk işadamlarının katıldığı resepsiyonda KKTC Londra temsilcisi Dilek Yavuz Yanık, İngiltere’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Joan Ryan ve Konsey Başkanı Akmen Sıtkı da yer aldı. CTCC kurucularından ve ilk başkanı Mustafa Kamil’in geceye katılmaması dikkat çekti.


Ryan gecede yaptığı kısa konuşmada CTCC’nin İngiltere ekonomisine katkıda bulunduğunu belirterek, ticaret odalarının özellikle genç girişimcilere destek olmasının önemli olduğunu söyledi.


Ülkede eğitim ve işgüvencesinin önemli olduğunu vurgulayan Ryan, başarılı Kıbrıslı şirketleri örnek göstererek “Kıbrıslı Türklerin şirketleri ülkede istihdam yaratarak sosyal yaşam standartının yükseltilmesine de katkıda bulunmuşlardır. Kendilerine teşekkür ederim…” dedi.


“BAŞARILI BİR YIL…”


CTCC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Durmuş da Kıbrıslı işadamlarını Oda’ya üye olmaya çağırarak şunları söyledi:


“Çok verimli bir yıl geçirdik. HSBC ve Llyods TSB ile ortaklaşa seminerler düzenledik. Kıbrıslı Türk modacı Mustafa Aslantürk’e ve Türk Futbol Ligi’ne olan desteklerimiz önümüzdeki yıl da sürecektir. Toplumla içiçe çalışarak başarılı girişimlerin çoğalması ve toplumun gelişmesi için çabalara devam edeceğiz.”


İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı işadamlarının 11 Mayıs 2005’te kuruluş kokteyli ile hayata geçirdikleri CTCC, İngiltere’deki Kıbrıslı Türk işadamları arasında dayanışmayı amaçlıyor.


FOTOĞRAF: CTCC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Durmuş ve İngiltere’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Joan Ryan gecede uzun süre Kıbrıs’taki olası gelişmelerden söz etti…

807650cookie-checkCTCC’den yıl sonu resepsiyonu…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.