Cyprus Paradise’dan, Kıbrıslı gençlere özel indirim desteği

Kıbrıs Türk Gençlik Birliği İngiltere (KTGBİ), üyeleri için Cyprus Paradise ile özel indirim desteği sağladıklarını açıkladı.

Gençlerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını tespit edip çözümler üretmek için kurulan KTGBİ, sosyal, kültürel, eğitim, sağlık ve spor alanlarında çalışmalar gerçekleştirip, gençlik politikalarının geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

KTGBİ ile Cyprus Paradise’ın anlaşmasına göre Kuzey Kıbrıs’a yönelik uçak biletlerinde KTGBİ üye ve aileleri için özel indirim yapılacak. Cyprus Paradise 6 yıl üst üste British Travel Award ödülünü kazanmıştı.

Cyprus Paradise’ın KTGBİ üyeleri ve ailelerine yönelik özel hizmetleri şöyle:

– İngiltere ile Kıbrıs arası gerek Ercan gerekse Larnaka’ya yapılacak seyahatlerdeki uçak biletleri için özel indirim uygulamak. Piyasada verdiği her üründe kullandığı indirimin de altında ‘özel indirim’ uygulamak.

– Cyprus Paradise tarafından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne düzenlenen her tatile sizler için özel indirim.

– Süresiz (süreyi üyeleriniz kendilerine uyduğu şekilde belirler) ve yüzde 0 faizle taksitli ödeme planı.

– Paket tur alan her üyeye ile aile ve refakatçilerine Kıbrıs’ta ücretsiz günübirlik tur.

– Dışarıda bulduğunuz ücretlere ‘Price Match’ ve ekstra indirim yapılacak. Türlü ödeme şekli kabulü (nakit, kredi kartı, banka transferi, Kıbrıs’ta ödeme) gibi.

– Bilet işlemleri ve online check-in hizmeti.

– Bazı otellerde oda upgrade işlemi

– Cyprus Paradise ayrıca başka ülkelere de paket tatil fırsatları sunuyor. KTGBİ üyeleri ve aileleri için verilecek indirimler tüm ürünler ve diğer ülkeler için de geçerli olacak.

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK

KTGBİ Başkanı Nafiya Horozoğlu, Kıbrıslı gençleri Cyprus Paradise’ın KTGBİ üyelerine sunduğu özel indirim ve hizmetlerden faydalanmak için derneğe üye olmaya çağırdı. Horozoğlu şunları söyledi:

“Üye olmak için  https://goo.gl/forms/LE8OhQK1U7LWu6gj1 adresini ziyaret edip gereken bilgiler doldurmanız yeterli. Rezervasyon yapmak için ise ‘559 Green Lanes, London N8 0RL’ adresindeki Cyprus Paradise’in Harringay şubesini ulaşmanız gerekiyor. Cyprus Paradise’dan indirimlerle ilgili ayrıntılı bilgi 020 8343 8888’den de alınabilir.”

FOTOĞRAF (Faruk Eskioğlu): Cyprus Paradise ve Cyprus Premier Şirketi Direktörü Dr. Muhammet Yaşarata

Cyprus Paradise ve İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Muhammet Yaşarata şunları söyledi:

“Kıbrıs Türk Gençlik Birliği İngiltere’nin (KTGBİ) Sayın Nafiya Horozoğlu Başkanlığında başlatmış oldukları girişimlerinden dolayı kutluyorum. İngiltere’deki gençlerimiz çok iyi girişimler ve çok iyi görevlere gelmektedirler. Onları örgütlemek ve bir araya getirmek için hepimize büyük görevler düşmektedir. Ben şahsım, şirketim Cyprus Paradise ve Başkanı olduğum İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası olarak gençlerimize birlik ve beraberliği sağlamaları için her türlü maddi ve manevi desteği vereceğimizi durumak isterim. Allah hepimizin yolunu açık eylesin!”

2272310cookie-checkCyprus Paradise’dan, Kıbrıslı gençlere özel indirim desteği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.