Cyprus Paradise’dan Türkiye’ye “süper” tur

Cyprus Paradise, uçak bileti ve Kıbrıs’a tatil hizmettlerine Türkiye ve diğer ülkelere de tur operasyonu başlattı. Cyprus Paradise, ilk olarak Türkiye’nin iki farklı bölgesine düzenleyeceği 7 gece ve 8 gündüz sürecek tur için tanıtım fiyatı uygulayacaklarını açıkladı…

Londra’da “559 Green Lanes, Haringey N8 0RG” adresinde hizmet veren “Cyprus Paradise’ın ilk gezi 24 Nisan’da başlayacak 7 gece ve 8 gün sürecek Antalya, Afyon ve Antalya’nın farklı bölgelerini kapsayacak. Half board turun fiyatı tanıtım amacıyla yalnızca 650 sterlin olduğu belirtildi. İkinci tur ise 8 Mayıs’ta başlayacak 7 gece ve 8 gün sürecek İstanbul, Çanakkale, Bergama, Efes ve Pamukkale gezisini kapsayacak. Bu turun fiyatı da 650 sterlin olarak açıklandı.

Londra Cyprus Paradise’ın deneyimli müdürü Kemal Kenan

Londra Cyprus Paradise Müdürü Kemal Kenan “Cyprus Paradise ve Cyprus Premier olarak 1992’den bu yana İngiltere’den Kıbrıs’a turist taşıyoruz. Bu kez sektörde farklılık yaratacak ve hizmetlerimizi çeşitlendirecek turlar da düzenlemeye karar verdik. Her turumuz 34 turist kapasiteli olduğu için müşterilerimizin bir an önce rezervasyon yaptırmalarını öneririz” dedi.

“TUR DÖNÜŞ BİLETİNİ UZATMA ŞANSI”

“Müşteri memnuniyetini gereği turlarımızda farklı seçeneklerde sunuyoruz” diyen Kenan, “Ayrıca müşterilerimiz rezervasyon sırasında tur bitimi dönüş tarihini kendileri de belirleyebilecekler. Böylece Türkiye’ye tura katılan ve kendi programını uygulayarak gezisini uzatmak isteyen müşterilerimize dönüş uçak tarihini farklı belirleme olanağı tanıyarak özel bir hizmet de sunmuş oluyoruz” diye konuştu.

Müdür Kemal Kenan, Faik İzzet ve Sevilay Koşucu

Kenan, Türkiye turlarının yanısıra diğer ülkelere düzenleyecekleri tur programlarını yakında duyuracaklarını belirterek, “Turlarda profesyonel İngilizce rehberlik hizmeti verilecek. Modern araçlarla ulaşım, transfer ve ören yeri giriş ücretleri tur fiyatına dahil olacaktır” dedi.

Türkiye ve KKTC’ye yaz sezonu uçak biletlerinin de geçen yıla kıyasla ciddi artışlar olduğunu vurgulayan Kenan şöyle devam etti:

“Cyprus Paradise ve Cyprus Premier olarak THY, Pegasus ve Atlas Global ile yaptığımız özel anlaşmalarla müşterilerimizin mağduriyetini önlemeye çalışacağız. Her zaman söylediğimiz gibi; ‘Piyasadan ve internetten edindi

Deneyimli turizmci Kenan ve İzzet

ğiniz uçak bilet fiyatlarını rezervasyonunuzu kesinleştirmeden önce mutlaka bize de sorun’ diyoruz. Ayrıca yaz biletlerinizi ve tatil rezervasyonlarınızı önceden yaptırarak avantaj da sağlayabilirsiniz…”

Kenan, “Müşterilerimize ödeme kolaylığında da bulunuyor sıfır faizle taksit fırsatı surnuyoruz. Kredi kartı ödemelerinden de hiç bir zaman ekstra bir ödenti almamıştık zaten” diye devam etti.

İngiltere’den KKTC’ye en fazla turisti taşıyan şirket olan Cyprus Paradise ve Cyprus Premier, geçen ay 2017 British Travel Awards’ın (Britanya Seyahat Ödülleri) “Doğu ve Güneydoğu Avrupa’ya Seyahat Düzenleyen En İyi Tatil Şirketi” ödülünü 5’inci kez kazanmayı başarmıştı.

ÖDÜLLÜ CYPRUS PARADISE’TAN TÜRKİYE TURLARI (HALF BOARD)

24 NİSAN (7 GECE / 8 GÜN): ANTALYA (3) + AFYON (2) + ANTALYA (2) 650 sterlin*

  1. Gün: Antalya Havalimanı’na varış. Antalya’da hotele transfer.
  2. Gün: Antalya turu… Düden Şelalesi, Antalya Kaleiçi, yat limanı, 1 sattlik tekne turu, Teleferikle Tünektepe gezisi. Antalya’da konaklama.
  3. Gün: Üç seçenekli turda çoğunluğun seçimi uygulanmak üzere, 1 – Perge, Aspendos, Side turu… 2 – Noel Baba St. Nicholas 245’de doğduğu yer Demre, Myra, Kekova turu… 3 – Manavgat Yeşil Kanyon turu… Bu turlarda öğle yemeği de ikram edilecek.
  4. Gün: Erken saatte Burdur ve Göller Bölgesi’nden Afyona hareket. Yol güzergahında İnsuyu mağarasını ziyaret, Afyon’da konaklama.
  5. Gün: Afyon bölgesinde serbest vakit ve kaplıca gezisi…
  6. Gün: Öğleyin Antalya’ya dönüş, çevre turu sonrası Kemer’de konaklama ya da çevre turu sonrası Alanya’da konaklama.
  7. Gün: Üç seçenekli turda çoğunluğun seçimi uygulanmak üzere, 1 – Perge, Aspendos, Side turu… 2 – Noel Baba St. Nicholas 245’de doğduğu yer Demre, Myra, Kekova turu… 3 – Manavgat Yeşil Kanyon turu… Bu turlarda öğle yemeği de ikram edilecek.
  8. Gün: Antalya Havalimanı’na transfer.

    Cyprus Paradise

8 MAYIS (7 GECE / 8 GÜN): İSTANBUL, ÇANAKKALE, BERGAMA, EFES, PAMUKKALE TURU 690 sterlin*

  1. Gün: İstanbul, Stanstead Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimaın’na uçuş yapmak üzere hareket. Hotele transfer ve serbet dinlence.
  2. Gün: Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, İstahnbul Hipodrom ve boğaz turu.
  3. Gün: Gelibolu ziyareti. Çanakkale Savaşı’nın geçtiği önemli yerler (Brighton Beach, Lone Pine, Chnuk Memorials, Anzac Cove) gezilecek.
  4. Gün: Bergama ve Truva Turu için hareket. Kuşadası’nda konaklama.
  5. Gün: Efes turu… Kuşadası’nda konaklama…
  6. Gün: Pamukkale turu… Konaklama Pamukkale termal hotelde…
  7. Gün: Bursa turu ve Ulu Camii ziyareti. İstanbul’a hareket.
  8. Gün: İstanbul Atatürk Havalimanı’na transfer.
    ___________

* Tek oda farkı için 90 sterlin eklenecek
** Tek oda farkı için 195 sterlin eklenecek

 

 

2154650cookie-checkCyprus Paradise’dan Türkiye’ye “süper” tur

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.