DAY-MER Gençlik Komisyonu Erdal’ı pazar günü anıyor

DAY-MER Gençlik Komisyonu toplumu 11 Aralık Pazar günü Erdal Eren anma etkinliği kapsamında canlı müzik dinletisi ve Kafka’nın romanından uyarlanan iki perdelik Duruşma oyununa davet ediyor.

Erdal Eren anısına yapılacak etkinliğe çağrı şöyle:

“Edal Eren’i mücadelemizde yaşatmaya devam edeceğiz!

13 Aralık 1980ʹde 12 Eylül faşist cuntası tarafından idam edilen genç komünist Erdal Eren’i, idamının 42. yılında saygıyla anıyor ve mücadelemizde yaşatma sözümüzü bir kez daha yeniliyoruz.

Anma etkinliğinin programında erbane, şiir ve Day-Mer gençlerinin canlı müzik dinletisi olacak. Ardından Franz Kafka’nın romanından uyarlanan iki perdelik Duruşma oyunu sahnelenecek. Seyyar Kumpanya’nın oynadığı tiyatronun yönetmenliğini Naz Yeni üstleniyor.

Duruşma (The Trial)
Aniden bilinmeyen bir suçla itham edildiğinde ne yapmalı? K, hiç kimsenin ne olduğunu bilmediği bir suçla itham edilince kendini gizemli bir maceranın içine sürüklenmiş bulur. Adalet arayış süreci hayal edilemez yerlerde son bulacak ve toplumun derinliklerinde yatan gerçeklere ışık tutacaktır. Bu yeni aşama uyarlaması, zaten verilmiş cevaplardan ziyade sorulacak iddialı sorular arıyor. Ne de olsa, ‘…suçlular böyle konuşur…’.

Pazar, 11Aralık 2022
14:00
£15Standard £12.50Concession
@ArcolaTheatre
24AshwinStreet, London E83DL”

2652030cookie-checkDAY-MER Gençlik Komisyonu Erdal’ı pazar günü anıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.