DEM TV'den gençlik programları

İngiltere’deki çağdaş kültürü kapsayan bu iki yeni program; moda, yeni bilgisayar oyunları, komik klipler, müzik, Londra’da yaşam ve kültür gibi konuları mercek altına alıyor. Flip Flop’un ilk kez 20 Eylül Cumartesi günü İngiltere saatiyle


12:30'da , Londra Aktüel’in ise yine aynı tarihte saat 20:00’de yayına gireceği kaydedildi.


Her hafta Cumartesi günleri ekranlara neşe getirecek olan Flip Flop'un sunucuları Hansel Dönmez ve Neşe Eşref ekrana sokaktan enerjik titreşimlerle yüklü yenilikler  getirecekler.


Cumartesi akşamlarımıza renk katacak olan Londra Aktüel ise, sunucu Fatoş Erdem hepimizi Brick Lane’in uğultulu sokaklarında dolaştırarak Brick Lane Sanat Festivali’nde yer alan geleceği parlak sanatçılarla söyleşide bulunacak.


Londra ve İstanbul’daki stüdyolarından yayın yapan DEM TV’ye Türksat uydu kanalı 11996 V 26000’dan erişilebiliyor. Ağustos 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan kanal, Türkiye, İngiltere ve Avrupa’daki çeşitli izleyicileri için güncel olaylar ve yaşamdan kesitleri yansıtan şovlar sunuyor. Kanalın yeni sonbahar programı 1 Ekim 2008 tarihinde yayımlanacak.

815390cookie-checkDEM TV'den gençlik programları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.