Dersim-Der’in 2. Olağan Kongresi

Kuruluşu 2006 yılı yazında gerçekleşen ve çalışmalarına geçen yıl Ocak ayında yaptığı ilk olağan kongre’de seçtiği yönetim kurulu ile başlayan Dersim-Der dernek tüzüğü gereği her yıl yapılması gereken olağan kongrelerinden ikincisini, 24 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Bruce Grove’da kurulu bulunan Londra Toplum Merkezi’nde (North London Community House) gerçekleştirecek.


Dernek Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada Telefon ve mektup ile kongre bildiriminin tüm üyelere yapıldığı, tüm üye ve dostların ikinci olağan kongreye davetli olduğu bildirildi.


Dersim-Der’in kuruluşundan buyana yaptığı çalışmaların değerlendirlieceği kongrede Dersim-Der’in 9 kişiden oluşacak yeni Yönetim kurulu ile denetleme ve Disiplin Kurulu üyeleri seçilecek.


Londra Toplum Merkezi
22 Moorfıeld Road, Bruce Grove, Tottenham, N17 6PY (bir diğer isimle Yeni Daymer Şubesi olarakta bilinen Londra Toplum Merkezi dernek binamıza giden  yolda (Tottenham tarafından Bruce Grove doğru çıkarken) tren köprüsü geçildikten hemen sonra soldaki ilk sokaktadır)

810100cookie-checkDersim-Der’in 2. Olağan Kongresi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.