Düşes, eltisi Diana’yı anlattı

Düşes, ”Sürekli onunla mukayese edilmek ve bu mukayesenin kaybeden tarafı olmak beni o kadar mutsuz etti ki, kendimi yemeğe vurdum” diye konuştu.

The Sunday Telegraph gazetesinin eki Stella dergisine konuşan Ferguson, 20 yıl önce Kraliyet ailesi içindeki yaşamının ”nasıl bir mutsuzluk girdabına dönüştüğünü” anlatırken, sorunlarının temelinde Diana’nın ”güzel ve kusursuz, halkın prensesi”, kendisinin ise ”komik, ama yaramaz” görülmesinin bulunduğunu, bu manzara karşısında insanların yargılarını değiştirmenin mümkün olamadığını ifade etti.

York Dükü Andrew ile evli olduğu dönemde gazetelerle attıkları başlıklar yüzünden kavga etmek zorunda kaldığını belirten Ferguson, o dönemde kendisi için yaşam tarzı ve aşırı kiloları nedeniyle ”Domuzların Prensesi” gibi başlıklar bile atıldığını hatırlattı.

Hem Diana ile mukayese edilmenin, hem de gazetelerin eleştirel başlıklarının kendisini çok olumsuz etkilediğini belirtirken Ferguson, ”O kadar mutsuzdum ki, sürekli yemek yiyordum. Sonra beni aşırı şişman olmakla eleştiriyorlardı ve bu beni daha çok mutsuz ediyordu, daha çok yemeğe itiyordu. Bir kısır döngü haline geldi ve ben bu döngüyü nasıl kıracağımı bilemedim” dedi.

Diana’nın da kendisini anlamaktan uzak olduğunu ve kendisine ”Senin işin daha kolay. Ben tepedeyim, benim gidecek yerim kalmadı. Ama sen daha aşağılardasın, yukarı doğru çıkabilirsin” dediğini aktaran Ferguson, ”Evliliğim ve Kraliyet ailesi içindeki yaşamım başarılı olsun isterdim. Keşke başka türlü davranmış olsaydım, keşke yeniden başlamak, bir şans daha kullanmak mümkün olabilseydi” dedi.

Sarah Ferguson, 1986 yılının Temmuz ayında Kraliçe II. Elizabeth’in ortanca oğlu Prens Andrew ile evlenmiş, iki kızları olan çift 5. yıldan itibaren evliliklerinin geçirdiği sarsıntılar sonucunda 1992 yılının Ocak ayında ayrı yaşamaya başlamıştı. Çiftin resmi boşanma tarihi ise 1996 yılı oldu.

1189680cookie-checkDüşes, eltisi Diana’yı anlattı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.