Destination fuarında Türkiye’ye ilgi

Türkiye`nin Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ve Türk Hava Yolları`nın ortaklaşa hazırladığı stand ilgi çekti. Fuarı gezenler “Türk lokumu”nun ikram edildiği Türkiye bölümünde bilgi alarak, seramik sanatçısı Bahri Bulut`un gösterisini izledi.


Türkiye`nin Londra Kültür ve Tanıtma Müşaviri İrfan Önal, “İngiliz pazarından çok umutluyuz. Özellikle güney batı bölgesine İngiliz vatandaşlar bir `ikinci ev`e sahip olmaya rağbet gösteriyor. Bu bizim için sevindirici çünkü halkımızla bire bir iletişim halinde olan turistler, ülkelerine döndüklerinde çevrelerine ilk ağızdan Türkiye`yi anlatmış oluyorlar¨ dedi.


Önal, “İstanbul`u ise bir `alışkanlık` haline getirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca İstanbul`un, `haftasonu` turistlerini çekebilecek potansiyeli var. İstanbul neden bir Barcelona, Paris veya Londra olamasın?” diye konuştu…


KKTC stand`ı hakkında da bilgi veren Ceyda Sara Pekenç da, Kuzey Kıbrıs`ın turizm açısından rekabet gücü olduğunu ve bu üstünlükleri anlatmak için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

809670cookie-checkDestination fuarında Türkiye’ye ilgi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.