Deva Holding 51 yaşında

2009 yılında yeni fabrikaları ile operasyonlarına başlayan DEVA Holding, yeni yapısı ve geride bıraktığı 51 yıllık tecrübesiyle Türk ilaç sektörüne 350’nin üzerinde ürün sunuyor. Bu haklı gururu 51’inci yılında çalışanları ile paylaşan DEVA Holding, gecede 5,10,15, 20, 25 ve 30 yıldır hizmet veren calısanlarına plaket verdi.

2009 yılında yatırımlarına devam eden DEVA Holding, yeni ARGE merkezi ile önemli bir yatırıma daha imza atarak form bazında 55 ürünü ruhsatlandırdı, 38 ürün için de form bazında ruhsat başvurusunda bulundu. Bilgi Teknolojilerini yenileme kararını alan DEVA Holding, Ekim 2009’da kullanıma aldığı SAP projesi ile iş süreçlerini yeniden yapılandırırken, verimliliğinin artırılmasını ve her türlü operasyonel ve yönetimsel raporların gerçek zamanlı sistemden alınmasını sağlayarak karar ve destek sistemlerinin oluşturulmasını hedefledi. Projenin bir diğer katkısı ise, kurumsal hafızanın ve standart iş yapış yöntemlerinin oluşturulmasıydı.

DEVA Holding’in bu sene hayata geçirdiği Devakademi projesi ile kurumsal olarak çalışanlarına verdiği eğitim hizmetlerini yaygınlaştırma hedefini başarıyla sağladı, eğitimler sanal ortamda hızla erişilebilir ve sürekli kılındı. İstikrarlı büyüme stratejisine sosyal sorumluluk bilinci içinde devam eden DEVA Holding, 2009 yılında TEV işbirliğiyle başlattığı 50 öğrenciye 50 burs projesinde, sektörün geleceğine yatırım yapmanın önemini vurguladı.

743230cookie-checkDeva Holding 51 yaşında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.