Devlet Bahçeli: Sıkıntıların hepsi geçici

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satırbaşları:

Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde Atatürk’ü anlamak konulu ders verdiği medyaya yansıdı. Acaba anlattığı neydi? Sormaktan kendimizi alamıyoruz. Bilmediği ve anlamadığı bir kişiyi anlatmaya çalışmak sadece cahillere özgü bir tutumdur. Bugünki CHP’nin neresi, Atatürk’ün CHP’sine benzemektedir? Atatürk tam bağımsızlıktır. CHP ve zillet ittifakı tam bağımlılıktır.

Ekonomik sıkıntı varsa el birliğiyle, güç birliğiyle yaparız, hepsini aşarız. Mağduriyet yaşayan varsa günü saati geldiğinde, devlet ve millet dayanışmasıyla hak ettiği ekonomik ve sosyal seviyeye muhakakak çıkarırız.

Fiyat artışları, zamlar, ekonomik sıkıntılar… Hepsi geçici. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı Türkiye’yi hangi hakla kötü gösteriyor? Muzur ve mıymıntı bir ittifak olan zillet ittifakı katılaşmış vicdandır, sefalete düşmüş siyasettir.

Kaşıkçı davasını kesten çarpıtanlar, Türkiye’nin adaleti sattığını söyleyenler zillettedir. Zamlardan şikayet edip sonra da İstanbul’da toplu taşımaya yüzde 40 zam yapanlar zillettedir.

Birbirinin kuyusunu kazıp aday enflasyonuyla vakit geçirenlere diyorum ki, bizim adayımız belli peki sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacak? Neyi bekliyorsunuz? Haydi gösterin adayınızı. İlan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim.

Son olarak Et ve Süt Kurumu’na musallat olan Kılıçdaroğlu, zırvadır, zorbadır, zillettir. Türkiye, zillete düşmeyecek. Milletin zilletin belini sandıkta kıracaktır.

2598120cookie-checkDevlet Bahçeli: Sıkıntıların hepsi geçici

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.