Diana kazayı önceden yazmış

Prenses Diana ve sevgilisi Dodi El Fayed’in ölümü üzerindeki sır perdesinin aralayacak olan mektubun, İngiliz polisi tarafından bugüne kadar gizlendiği ortaya çıktı.

Ingiliz Daily Express gazetesinde yer alan habere gore, Prenses Diana, ölümünden 3 yıl önce 1995 yılında bir trafik kazasına kurban gideceği yönünde bir mektup yazmıs.

Diana uşağı Paul Burrell’a yazdığı mektupta, Prens Charles’ın otomobilinin kaza yapması için plan yaptığını ve frenlerini bozabileceğini belirterek eşini kendisini öldürtmeye çalışmakla suçluyor.

Prnses, Prens Charles’tan boşanmasından 10 ay sonra gönderdiği mektupta, “Prens Charles benim otomobilimin bir kaza yapması için plan yapıyor. Bu frenlerimin bozulması, lastiklerimin indirilmesi olabilir. Charles bu komployu Camilla Parker’la evlenebilmek için yapacak” diye ifade ediyor.

Prensesin ‘Ölüm Mektubu’nun İngiliz polisi tarafından gizlendiğini belirten gazete, polisin Diana’nın ölüm mektubunu neden gizlediğinin araştırılması ve bazı soruların cevaplandırılması gerektiğini yazdı.

Prensesin 10 yıl boyunca uşağı, arkadaşı ve sırdaşı olan Paul Burrell, 2003 yılında Diana’nın hayatını anlatan “Kraliyet Görevi” isimli bir kitap yayınlamıştı. Tartışmalar yaratan kitapta Burrell, Charles’ın isminin geçtiği yerleri gizleyerek mektubu yayınlamıştı. Mahkemeye mektubun orijinal hali sunuldu. Şimdi herkes mektup sonrasında Prens Charles’ın suçlu koltuğuna oturup oturmayacağını merak ediyor.

824930cookie-checkDiana kazayı önceden yazmış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.