‘Diana’yı Prens Charles öldürdü’

Londra’daki ünlü Harrods mağazasının sahibi, Mısırlı milyarder iş adamı Muhammed El Fayed, oğlu Dodi ve Prenses Diana’nın ölümüne yol açan trafik kazasının suikast olduğunu, ikilinin cinayete kurban gittiğini ve bu komplonun ardında Prens Charles ve babası Prens Philip’in bulunduğunu öne sürdü.


İngiliz basınına göre, El Fayed, komplonun eski Başbakan Tony Blair, İngiliz iç ve dış istihbarat servisleri MI5 ve MI6 ve İngiltere’nin Fransa Büyükelçisinin bilgisi dahilinde yürütüldüğünü, bu çerçevedeki herkesin komplonun parçası olduğunu iddia etti.


Prenses Diana’nın da Kraliçe Elizabeth’in eşi Prens Philip ve Prens Charles’ın kendisinden kurtulmaya çalıştığını bildiğini ifade eden El Fayed, Diana’nın ölümünden önce kendisine hamile olduğunu söylediğini de savundu.


El Fayed, oğlu Dodi ile Diana’nın ölmeden önce nişanlandıklarını ve bunu sadece kendisiyle paylaştıklarını kaydetti.


Kazadan sonra olay yerine gelen ambulans personelinin de olayın parçası olduklarını savunan El Fayed, Diana’nın kız kardeşinin eşi Sir Robert Fellowes’in de komplonun gerçekleştirilmesine yardımcı olduğunu iddia etti.


Prens Charles’ın da sırf “timsah Camilla” ile evlenebilmek için komploya onay verdiğini belirten Muhammed El Fayed, Diana’nın öldürüleceğine dair korkularının ilk kez 1995’te boşanma avukatının kaleme aldığı bir notta yer aldığını açıkladı. Prens Philip’ten “nazi” diye söz eden El Fayed, prensin “Almanya’ya, geldiği yere geri gönderilmesi gerektiğini” savundu.

810050cookie-check‘Diana’yı Prens Charles öldürdü’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.