DİSK, KESK, TMMOB ve TTB 1 Mayıs’ı yaygın, Türk-İş sembolik kutlayacak

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, 1 Mayıs programını açıkladı. Bir haftaya yayılan etkinlikler kapsamında, işyerlerinde bildiriler okunacak, 30 Nisan’da tüm illerde basın açıklamaları yapılacak.

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs’ı, 26 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı etkinliklerle kutlayacak.

Evrensel’in edindiği bilgilere göre işyerlerinde ve işyerleri önünde yapılacak kutlamalarda bildiriler okunacak. Sosyal medya platformları için aydınlardan sanatçılara kadar geniş bir kesimden 1 Mayıs mesajları alınacak. Kamuya açık yerlere ortak afişler ve pankartlar asılacak. 30 Nisan günü pandemi koşulları dikkate alınarak tüm illerde basın açıklamaları yapılacak. İstanbul’da da anmalar ve kutlamalar Kazancı Yokuşu’nda başlayacak.

TÜRK-İŞ’İN KARARI

1 Mayıs’ı sosyal medya ve dijital platformlarda kutlayacağını açıklayan Türk-İş, illerde ise sembolik katılımlarla toplantılar yapacak.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, salgın nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamaların ağırlıklı olarak sosyal medya ve dijital platformlar üzerinden olacağını söyledi. EVRENSEL

2510030cookie-checkDİSK, KESK, TMMOB ve TTB 1 Mayıs’ı yaygın, Türk-İş sembolik kutlayacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.