DIY Centre 10’ncu yılını kutladı

Ev ve inşaat malzemeleri satan “DIY Centre” 10’ncu kuruluş yılını müşterileri, çalışanları ve dostlarıyla birlikte kutladı.

DIY Centre’in geçen pazartesi akşamı Prince & Princess Wedding Hall’de yapılan kutlamasında 300’e yakın misafir ağırlandı. Toplum üyesi sanatçılar ve Türkiye’de ses yarışmalarından tanınan ses Yaşar Gümüş’ün sahneye çıktığı gece sonrasında yapılan çekilişle DIY Centre hediyeleri dağıtıldı.

DIY Centre’in kurucusu İbrahim Taş, gecede yaptığı konuşmada toplumun verdiği destekle şirketin büyüdüğünü belirterek, derneklere, sektördeki şirketleri, ustalara ve ilk kuruluş yılında omuz veren arkadaşları Tekin Kartal ve Ali Kaya’ya teşekkür etti.

Taş, yaptıkları iş gereği en çok işçilerle birlikte çalıştığını vurgulayarak  “En değerli ürün emektir. Savunduğum siyasi geleneğim de bunu söylüyor. Ticarette bu kuralı hep gözettim. Paradan çok daha önemli değerler olduğununun bilincinde çalıştım. DIY’ın büyümesinde toplumsal dayanışma kültürünün büyük payı olduğunu söylemeliyim. Bu kültür toplumu da geliştirecek ve büyütecektir” dedi.

DIY Centre’in müşteri memnuniyeti, üründe kalite ve en uygun fiyat politikası güttüğünü belirten Taş, “Piyasadaki en yeni ve kaliteli ürünleri müşterilerimize avantajlı kampanyalarla sunuyoruz. Bu çizgimiz piyasada DIY Centre’e rekabet gücü kazandırmaktadır. Son 10 yılda büyük bir emek ve özveriyle yarattığımız ‘DIY Centre’ markası ticari ahlak dışı olarak bu nedenle kopyalanmaya çalışılıyor.Bizi çağrıştıran isimlere dikkat etmenizi rica ediyoruz. Bizim Kuzey Londra’daki merkezimiz dışında herhangi bir şubemiz yoktur” diye devam etti.

Geceye katılan dernek yöneticileri ve Cemevi temsilcileri de sahnede İbrahim Taş’ın yönetimindeki DIY Centre’in kısa sürede Kuzey Londra’da marka olmasını ve etiğe saygılı ticaret yapmasını övdüler.

Gecede İbrahim Taş’ın oğlu Robin’in sürpriz yaş günü de yine geceye katılan çocuklarla beraber kutlandı…

“4 Princes Road, Edmonton, London N18 3PR” adresinde bulunan DIY Center ile ilgili ayrıntılı bilgi www.diy-center.co.uk adresinden de alınabilir.

İbrahim Taş, DIY Centre’i 10 yıl gibi kısa bir sürede Londra’da marka yapmayı başardı.
Robin’in yaşgünü de kutlandı…
Geceye katılanlar arasında Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi Ahmet Güven ve yazar Mustafa Yalçıner de vardı…
Geceye katılan DIY Centre müşterileri, inşaat ve dekorasyon işçileri, çalışanları ve Taş ailesinin dostlaır birlikte halay çekti…
DIY Centre gecesinde inşaat ve dekorasyon ustaları da yılın ylorgunluğunu attı….
DIY Centre gecesinde Anadolu türkülerinde halay çekildi…

 

2148590cookie-checkDIY Centre 10’ncu yılını kutladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.