Düğün çanları

Senelerdir aynı hikaye. Prince William sevgilisine evlenme teklif etmiş, bu yaz evleniyorlarmış. Öleeey, herkes bir mutlu olur, bir mutlu olur. Gelsin üzeri genç çiftin fotoğraflarıyla süslü tabaklar, kupalar, magnetler… gitsin dergi kapakları, sararmış eski kraliyet düğünlerinden fotoğraflar.

Ama çok sürmez bu heyecan dalgası. Önce küçük bir yalanlama haberi gelir, yarı-resmi. Sonra birkaç “Ah, vah!” Olan elde kalan hediyeliklere olur hep.
Kaç sene oldu, 6-7? Neyse ki artık elimizde resmi bir açıklama var. Bu yıldan sonra o tabakların bir anlamı olacak!

Kate`i sevenler de var, hiç hazzetmeyenler de. Bana gelince ben bu “gelin namzetini” pek bir beğendim. Kolay değil 7 yıl basının gözü önünde yaşayacaksın ve hakkında sadece “Eski hostes olan annenin, kraliçenin bulunduğu bir ortamda sakız çiğnediği” dedikodusu çıkacak!

Kate henüz 28 yasında. Kariyer yapamamış olsa da çok iyi eğitimler almış, endamıyla şimdiden konumunu dolduruyor. Işıl ışıl bir gülüşü, mesafeli bir tarzı var. Arkadaş çevresinde son derece tutucu, ailesiyle çok yakın. Klasik giyiniyor, ama marka tutkunu değil. Geçmişinden elde beyaz bikinili bir görüntüsü var sadece, onda da yanındaki adam sevgilisi William.

Demem o ki, İngiltere`nin gelecekteki kral`ına her açıdan çok uygun bir eş Kate Middleton. Sadece asıl bir soydan gelmiyor o kadar. Bu durum Kraliçe`yi çok rahatsız edebilir elbette ama benim umurumda değil. Kraliyet ailesine girecek bir kadında olması gereken ilk özellik asıl bir kandan ziyade, sağlam bir duruş, güçlü bir kişilik olmalı bu devirde. Bu da Kate`de, ya da gerçek adiyle Katherine Elizabeth Middleton`da fazlasıyla var gibi görünüyor.

O, bahtsız kayınvalidesi Diana gibi kırılgan değil, onun kadar yalnız değil. Ailesinin sevgisi arkasında, nişanlısının hayranlığı, aşkı yanıbaşında.

İkisi de parlıyorlar birlikteyken. Planım bu parıltıyı canlı canlı hissetmek Westminster Abbey`de. Ama bakalım, belki de bu düğün evimize televizyon sokmama kararını her an değiştirebilir!

1605480cookie-checkDüğün çanları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.