Edmonton Green adayı Oktay Cinpolat: Bölge halkının ihtiyaçları için çalışacağım

AÇIK GAZETE – Londra’nın en yoksul semtlerinden biri olan Edmonton Green’de Oktay Cinpolat bağımsız belediye encümen adayı olarak çalışmalarını hızlandırdı. Yaklaşık 50 kişilik ekiple birlikte her gün tek tek kapı çalan ve bölgedeki sorunları mahalle sakinleri ile konuşan Cinpolat, bölge halkının büyük sorunlarının olduğunu ve sorunları çözmek için hali hazırda yönetimde olan belediye yöneticilerinin çaba sarf etmediğini belirtti.

“Bölgedeki sorunları çözmek için çalışacağız”

Başta bölgede kurulmaya çalışılan çöp yakma tesisi olmak üzere bir çok sorun karşısında sadece partilerinin isteklerini yapan belediye yönetimine tepki gösteren Cinpolat, sokakların çöp poşetleriyle dolduğunu, okullara ve hastanelere yeterince bütçenin ayrılmadığını belirterek, encümen üyesi olduğu koşulda bu sorunlarla yakından ilgileneceğini belirtti. Cinpolat, bölge esnafının yaşadığı sorunlara, belediye vergilerinin adaletsizliğine ve suç işleme oranın yüksekliğine karşı da halkın belediyedeki temsilcisi olacağını söyledi.

Oktay Cinpolat (Fotoğraf: Süleyman topal)

20 yıldan fazladır bölgede yaşayan Cinpolat, bir diğer bağımsız aday Telesha Reid ile birlikte bölge halkının çıkarları için belediyede çalışacağını söyledi.

“Çöp yakma tesisini buradan kaldıracağız”

Bugüne kadar Enfield belediyesinde iktidarda olan İşçi Partili encümen üyelerinin, İşçi Partisi merkezi yönetimin direktiflerinin dışına çıkmayarak, bölge halkının ihtiyaçlarına kulak kapattıklarına, çöp yakma tesisinin bu bölgede açılarak halkın zehirlenmesine göz yumduklarına vurgu yapan Cinpolat, “Bundan sonra halkın gerçek temsilcileri belediye yönetiminde olacak. Halk çöp yakma tesisini burada istemiyor ve bunu buradan kaldıracağız. Halk neye ihtiyaç duyuyorsa onun gerçekleşmesi için çalışacağız” diyen Cinpolat, bölgede yaşayan ve kendisine destek vermek isteyen herkesi kampanyasına destek vermeye çağırdı.

Her gün aralıksız çalışma

Her gün yaklaşık 50 kişilik bir ekibin kapı kapı dolaştığını, standlar açtığını, toplantılar yaptığını, ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyen Cinpolat, kendisinin de Telesha Reid’le birlikte her aileyi ziyaret ederek oy istediğini belirtti.

Cinpolat, “Biz, herhangi bir partinin direktiflerini yerine getiren encümen üyeleri olmayacağız. Sadece ve sadece bölge halkının temsilcileri olacağız” diyerek, bölge halkının ve özellikle de Türkiyeli emekçilerin kendisine ve Telesha Reid’e oy vermesini istedi.

2597570cookie-checkEdmonton Green adayı Oktay Cinpolat: Bölge halkının ihtiyaçları için çalışacağım

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.