Edwin Holidays ve Artlens London ortak projesinde sanat eğitmeni Nilay İşlek ile Londra’yı keşfetmek…

Dünyada Coronavirüs etkileri yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlarken sanat ve gezi tutkunları da yeniden yollara düşmeye başladı. Turizmin hareketlenmesiyle birlikte sanat etkinlikleri meraklılarını cezbetmeye başladı.

Londra da yerleşik Artlens London ve Edwin Holidays bu noktada yepyeni bir projeye imza attı. Proje Artlens London’nun kurucusu fotoğraf sanatçısı Nilay İşlek ile Londra’yı 3 günlük bir etkinlikte keşfetme imkanı sunuyor.


Londra Fotoğraf turu sadece profesyoneller için değil; fotoğrafçılığa yeni başlayanlar da dâhil her seviyeden fotoğraf tutkunlarının katılacağı bir etkinlik olarak ortaya çıkıyor.

Edwin Holidays kurucu Ortağı Uğur Bulut, “Pandemi döneminde insanlar o kadar bunaldı ki, seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek, yeni bir yerler öğrenmek için yaz aylarının gelmesini beklemek istemiyorlar. Tam da bu noktada kültür turları öne çıkıyor. Yapmış olduğumuz kültür turlarından misafirlerimiz %100 müşteri memnuniyeti ile geri dönmekte. Bu turlarımızı ileri seviye gezginlere özel gerçekleştiriyoruz. Son olarak Londra merkezli iki kuruluş olarak değerli sanatçımız Nilay İşlek ile ortak bir proje ile hem Londra’yı gezme hem de bu özel anları fotoğraf sanatıyla birleştirme kararı aldık” diye konuştu.

 

Sanatçı Nilay İşlek ise bu özel gezi ile ilgili olarak duygularını şu sözlerle ifade etti: “Londra’nın kozmopolit yapısını, tarihi dokusu ve yapılarını, meydanlarını, ilham veren renkli sokakları ve daha fazlasını keşfetmek için bir araya geleceğiz. Şehir Atmosferini yaşayabilmek için sanat, kültür eğlence ve tabiat güzellikleri arasında bir fotoğraf albümü oluşturacağız…”

2581760cookie-checkEdwin Holidays ve Artlens London ortak projesinde sanat eğitmeni Nilay İşlek ile Londra’yı keşfetmek…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.