Şehirden uzağa 1 günlük festival geliyor

Güneşi, denizi ve kumsalı müzikle birleştiren ve aynı zamanda şehre taşıyan tek festival olan Mono, bu yaz unutulmayacak bir program ile müzikseverlerin karşısında olacak.

30 Haziran Cumartesi günü kapılarını sabah 10:00’da açacak olan Mono Festival’de 4 farklı sahne yer alıyor. Ana sahne ve Burn Electronica & Dubstep sahnesinde izleyeceğimiz dünyaca tanınmış isimler arasında, Punk’ı çingene ateşi ve Brecht etkili kabareler ile buluşturan etkileyici topluluk Gogol Bordello, izleyicilerini ilgi çekici kostümler eşliğinde New York’un gizemli arka sokaklarına, göçmenlerin dünyasına götürecek. Kanadalı New Wave ve Indie rock grubu Metric ise alternatif duruşları ve güçlü sahne performanslarıyla göz dolduracak. Son dönemlerin sıkıcı, monoton ruhundan kurtulmak isteyenlerin aradığı,hayranlarının tüm duyularının uyanmasını sağlayan derin ve vurucu new wave soundlu grup The Horrors ve alegorik tarzıyla seyirciyi büyüleyici, masalsı bir yolculuğa çıkarmayı başaran Danirmarkalı yeni yetenek Oh Land Mono festival’de müzikseverleri bambaşka bir dünyaya taşıyacak. Yerli gruplardan ana sahnede müzikseverleri bekleyen isimse The Ringo Jets olacak.

80’leri, gerçek sentez ve prodüksiyonla ürettiği elektronika müzikte başarılı bir şekilde tekrar yansıtmayı başaran Com Truise ve 2010’dan beri yayınladığı sıradışı club trackleriyle beğeni toplayan Bok Bok da, Mono festival’de akıllara kazınacak performanslarla festivali doruğa taşıyacak. Grup Ses Beats ise Burn Electronica ve dubstep sahnesinde performans sergileyecek isimler arasında yerini alıyor.

Mono Festival’de tatil ruhunu yaşamak isteyenler içinse Beach Bums sahnesi, reggae, lounge ve chillwave parçalarını, Mabbas, Style-ist, Yakuza, Club Bangkok, Radyo Babylon Soundsystem, DearHead, Shangri-La soundsystem gibi önemli isimler eşliğinde gün boyu dinlemek mümkün olacak.

Tüm bunların yanı sıra Türkiye’de alternatif müzik denince akla gelen ve katıldıkları her festival ve konserde tartışılmaz müzikleriyle hayran kitlelerini arttıran şehrin sesi Dinamo FM DJ’leri ve prodüktörleri Dinamo Lounge’da sahne alacak. Cervus, Tutan, Kaan Düzarat,Agent Orange, Emre, Muzo B, Barış Bergiten ve daha birçok isim festivalseverleri Dinamo Lounge’da ağırlamaya hazırlanıyor.

Bravo İstanbul’un görsel konsept ve tasarım katkılarıyla gerçekleşen Mono Festival’de müzik, sanat ve eğlencenin içiçe olacağı ve katılımcıların hem görsel hem de işitsel olarak çok farklı bir festival deneyimi yaşamaları sağlanacak.

30 Haziran Cumartesi günü Solar Beach’te gerçekleşecek olan Mono Festival biletleri çok yakında biletix.com ve tüm biletix gişelerinden satışta olacak. Mono Festival’i sosyal medyadan ve websitesinden de takip edebilirsiniz;
www.monofestival.com
facebook.com/mono-festival
twitter.com/monofestival

Mono Hakkında:

1 günlük festival;
30’a yakın yerli ve yabancı sanatçı, dansetmek, DJ performansları, deniz, enerji, dubstep, kum, güneş, heyecan, electronica, tuzlu ten, ayışığı, en sevdiğin t-shirt, indie pop, temiz hava, chillwave, kahkahalar, şehirden uzak, şehrin içinde, punk, en sevdiğin gruplar, kafayı boşaltmak, gündüz sıcağı, shoegaze, salınmak, unutulmayacak anılar,lounge, akşam esintisi, brit pop, yan gelip yatmak, arkadaşlar, tatil, yemek, daha fazla müzik, indie, çıplak ayaklarla yere basmak, zıplamak, UK garage, yakıcı güneş, keşfetmek, ıslak saç, jazz, yenilenmek ve seneye bir daha olmasını istemek..

718150cookie-checkŞehirden uzağa 1 günlük festival geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.