Erdoğan: Gezi yetmedi, bunu yaptılar

Erdoğan’ın Manisa’da seçim mitingdeki konuşmasından bazı bölümler şöyle:

“Bu yapılanlar Ak Parti’ye karşı değil Türkiye’ye karşı yapılıyor. Türkiye’nin büyümesini hazmedemiyorlar. Arkasında uluslararası güçler ve taşeronlar var. Bu oyunu hep birlikte bozacağız”

‘Devlet içinde örgüt gibi yapılanmışlar'”Son günlerdeki bu kampanyada attıkları adımlarda çamurlar farklı. Ne diyorlar büyük yolsuzluk operasyonu. Biz yolzsuzluğa bulaşan kim olursa olsun karşısında bizi bulur hiç tavizimiz olmaz ama şunu da söylemek zorundayım. Çok ciddi bir iftira kampanyası var. Devletin içinde yapılaşmaya giden bir örgüt bir çete de var.”

“Bunlar mahramiyet diye bir şey tanımıyor. İzlemekse izlemek, dinlemekse dinlemek. Yargıda dürüst adım atan bütün yargı mensuplarını tenzih ediyorum ama maalesef belli bir örgüt anlayışı içerisinde görev alanının dışına çıkarak bazı medya gruplarına da içine alarak masum insanları karalamak isteyen yargı mensupları da var. Ordan da bu tür servisler yapılıyor. Hiçbir savcı medyayla işbirliği yapamaz.”

“Ölene kadar bu hizmette kalmayacağız. Vademiz dolduğunda da bu dünyadan gideceğiz. Hayırlı bir amel defteri bırakmak istiyoruz. Birlik, beraberlik olsun istiyoruz. Bu alçakça projenin maşalığını Türkiye içinden bazı örgütler, medya, sermaye ve siyasi çevreler üstlendi.”

“Büyüyen Türkiye birilerini rahatsız etti. Burada acı olan nedir biliyor musunuz? Türkiye içindeki bazı örgütlerin bugünkü saldırıda görev almaları. Siz sakın beddua etmeyin, kim olursa olsun beddua etmeyin, siz dua edin, dua. Beddua kavramı var ya, bedduaya lanet, duaya davet diyoruz. Bize bu yakışır. Müslüman o kimsedir elinden ve dilinden diğer Müslümanların emin olduğu insandır.”

1405740cookie-checkErdoğan: Gezi yetmedi, bunu yaptılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.