‘Erdoğan’ın seçimlerde iki umudu var’

Gazeteci Taha Akyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlere dair iki umudu olduğunu söyledi: “Biri altılı masayı parçalamak, öbürü HDP tabanının hiç olmazsa bir kısmının sandığa gitmemesini sağlamak.”

Karar gazetesi yazarı Taha Akyol, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerde iki umudu olduğunu söyledi.

“Biri altılı masayı parçalamak, öbürü HDP tabanının hiç olmazsa bir kısmının sandığa gitmemesini sağlamak” diyen Akyol, şöyle devam etti:

“Altılı masayı parçalamak… Ah, Meral Akşener altılı masadan bir ayrılsa da Bahçeli ile el ele verip Erdoğan’ı desteklese!

HDP seçmeninin sandığa gitmemesi… Altılı masayı terör işbirlikçisi diye sürekli suçlayıp reaksiyon halinde HDP ile kavgaya itmek ve Öcalan’a ‘tarafsız kalın’ diye açıklama yayınlatmak…

İstanbul seçimlerinde Erdoğan bunu denemiş, sonuç alamamıştı. Fakat seçimler 23 Haziran’daydı, Öcalan’ın AA’dan açıklanan mektubu 20 hazirandaydı… Şimdi geniş zamanı var, Demirtaş’ı özel uçakla aile ziyaretine göndermek gibi başka jestleri de olacak.”

2648350cookie-check‘Erdoğan’ın seçimlerde iki umudu var’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.