Eskioğlu toplumda emek mücadelesi tarihini anlatacak

DAY MER Kültür ve Sanat Festivali de 12 Haziran – 3 Temmuz arasında gerçekleşecek. Toplumun en uzun soluklu ve kesintisiz festivali DAY MER Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl 33’üncüsü gerçekleşecek.

DAY MER’in bu yılki festivali 12 Haziran-3 Temmuz arasında her zaman olduğu gibi piknik ile başlayıp park şenliği ile bitecek. EMEP Başkanı Ercüment Akdeniz’in Türkiye gündemini anlatacağı panelin olacağını ve park şenliğinde de Gazapizim, Oğuz Aksaç, Odd Beats ve Lokantes’in sahne alacak. Yürüyüş ve park şenliği dışındaki bütün etkinlikler etkinlikler “22 Moorfield Road, N17 6PY” adresindeki Kuzey Londra Toplum Merkezi’nde (DAY MER Tottenham) düzenlenecek.

FESTİVAL PROGRAMI

12 Haziran’da piknikle başlayan festival programı şöyle:

ESKİOĞLU’NDAN PANEL

Festival kapsamında gazeteci Faruk Eskioğlu da 17 Haziran Cuma saat 18.30’da  “22 Moorfield Road, N17 6PY” adresindeki Kuzey Londra Toplum Merkezi’nde (DAY MER Tottenham) düzenlenecek “Toplumda Emek Mücadelesi” başlıklı panelde konuşacak.

Eskioğlu, “Hani toplumun üzerine ‘ölü toprağı serpilmiş’, emek mücadelesinde ‘yaprak kımıldamıyor’ görünse de, gerçekler hiç de öyle değil. Panelde anlatacağım” diye konuştu. İngiltere’ye Türkiye’den 100, Kıbrıs’tan 150 yıllık göçün anlatıldığı “Londra’da Bizim’Kiler” başlıklı üç ciltlik kitabın yazarı olan Eskioğlu panel sonrasında da kitaplarını imzalayacak.

2614320cookie-checkEskioğlu toplumda emek mücadelesi tarihini anlatacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.