Çevrimiçi yedekleme

Çevrimiçi veri için yapılan yedekleme yazılımı, son derece çok önemli dosyalar ve sınıflandırılmış veriyi yönetiyor olduğunuz zaman, aşırı kullanışlı olacaktır.

Kişisel bilgisayar yazılımının bu türü, dosyaların bir kopyasını yapmayı işlemede ve rutin olarak bir kopya dosyayı tüm bilgisayar kullanıcılarının güvenceye alabilir olduğunu belirli yapmada çok kolaylık sağlamak için tasarlandı.

Çevrimiçi aynı zamanda dijital dosyaların işlenmesi ve geri alınmasında ihtiyaç olan tüm işlevselliği olan yedekleme yazılımı veren sayısız şirketler vardır.

Kullanabileceğiniz bedava yedekleme yazılımı vardır, fakat bunlar kısıtlı işlevsellik sunacaktır.

Özellikler ve işlevselliğin büyük bir aralığı olan çevrimiçi yedekleme yazılımı satın almaya ulaşılabilir.

Bu programları almadan önce, dosya erişebilirliği, güvenlik ve depolama ile ilgili düşüncelerinizi çevrimiçi veri yedeklemenin niçin çözebileceğinin nedenlerini kavramak istersiniz.

Çevrimiçi veri yedeklemenin sizin için en iyi çalışaşacağının işte sekiz nedeni:

1. Çevrimiçi veri yedekleme, yaşam boyu tam bir internet bağlantınıza sahip olduğunuz sürece dosya yedekleme ile bağlantılı problemlerin bir çözümünü sağlamada çok kolaylık sunar.

Temel dizüstü bilgisayar vasıfları ile, herhangi biri, yedekleme servisinin kullanımına erişecek ve inşa eedecektir.

2. Yedekleme CD leri, USB ve harici bellek sürücüler, size gerekli yedek size göre kullanışsız olur anlamında, başarısız olacaktır.

Çevrimiçi yedekleme hizmetleri, otomatik olarak, sizin için çeşitli yedekler muhafaza edecektir, böylece yedeğiniz genellikle güvenlidir.

3. Çevrimiçi veri yedekleme dosyalara daha hızlı erişim ve dosyaların daha hızlı güncellenmesini sağlayacaktır.

Bu, kullanıcılara işte, okulda ve hatta evde çok ekonomik olmaları için olanak sağlayabilir.

Dosyalara erişebilirlik, kullanıcılara, işlerinin ve saklanan verinin tam kontrolünü sağlar.

4. Çevrim-içi veri yedekleme hizmetlerinin güvenilirliği, bu yöntem ile dosyalarını ve veriyi emanet etmeyi tercih eden insanların miktarında bir artışın niçin var olduğu, çoğu nedenlerde bir numaradır.

Sunucu üzerinde kopya dosyaları güvenceye alma süreci çok güvenilebilir, bu yüzden kullanıcılar dosyalarının ve verinin kaybının herhangi bir endişesine sahip olmazlar.

5. Bilgisayarlarımızı ek ve daha çok kullanmaya devam etmek için bir eğilime sahip olduğumuzdan ve kişisel bilgisayar programları gittikçe daha büyük ve daha büyük olduğundan dolayı, edindiğimiz ve yaratmaya eğilimli olduğumuz tüm dosyaları saklamak için yeterli alana ihtiyaç duymaya eğilimli oluruz.

Sahip olmak için bir eğilime sahip olduğumuz tüm dosyaları yerleştirmek için hard diskleri genişletmeyi aramak için bir eğilime sahip olsak bile, biz hala, zahmetli disklerin sağlayabileceğinin ötesinde çok alana ihtiyacımız vardır.

Bir çevrimiçi veri yedekleme servisi, fotoğrafları, sunumları ve diğer kişisel dosyaları depolamada çok faydalı olacaktır.

Eğer sizin çevrimiçi veri yedeğiniz varsa, bilgisayarınızın belleğini arttırmayı gözönüne alma stresine sahip olmak zorunda değilsiniz.

6. Veri kaybı, özellikle virüse göre donanım hatası ile neden olduğu zaman, çok stresli olacaktır.

Çevrimiçi veri yedekleme, dosya kayıpları ve virüs etkisi korkusu olmadan, erişilebilir veri ve dosyalar sağlayacaktır.

Dosyalar ve verinizin çevrimiçi veri yedekleme yoluyla muhafaza edildiğinden ve saklandığından emin olacaksınız.

7. Çevrimiçi veri yedekleme yoluyla saklanılacak dosyalarınızla yorulan hard diskiniz kalabalık olmadığından dolayı, kişisel bilgisayarınız ilave ekonomik ve hızlı olmasını kolaylaştırabileceksiniz.

8. Dosyalar ve verinizin tam restorasyonu anında sağlanabilir.

Her seyahat ettiğinizde değişen bilgisayar ve dizüstü bilgisayarlarınız üzerinde veri ve dosyalarınıza erişebileceksiniz.

Bu, bir işyeri çalıştırdığınız zaman ve dosyalarınızın her biri basitçe erişilebilecekse, çok kullanışlı olabilir.

*İngilizce Öğretmeni ve Bilgisayar Programcısı Y.Müh. Naim Uygun tarafından İngilizce’den çevrilmiştir.
http://www.pekiyi.150m.com
[email protected]

747400cookie-checkÇevrimiçi yedekleme

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.