Evsizler için örnek proje

Topluma hizmet eden kurumlarında aralarında bulunduğu dört kuruluş evsizler için seyyar ev ve mutfak işlevi görecek “Buses 4 Homeless” projesine için destek günü düzenliyor.

Turkish Cypriot Community Association (TCCA), Cyprus Islamic Association, Cati ve Haven for the Homeless (Lead group) bir araya gelerek eski otobüsleri evsizlere seyyar ev ve mutfağa dönüştürecek projeye maddi destek toplamak için bu cumartesi günü “Buck St, Camden, NW1 8NJ” adresinedki Reformed Church Hall’da düzenleyecekleri etkinlikte pek çok müzisyen de gönüllü olarak sahneye çıkacak.

TCCA Koordinatörü Erim Metto etkinlikle ilgili şunları söyledi:

“İngiltere’de ne yazık ki ciddi bir evsizlik sorunu var. ‘Buses 4 Homeless’ projesi kapsamında eski otobüsler evsizlere ev ve mutfağa dönüştürülüyor. Eski otobüsleri Stage Coach ücretsiz olarak veriyor. Her bir otobüs için 3 bin sterline ihtiyacımız var. Daha önce hayata geçirilen otobüsler pratikte kullanım alanı bulunca yeni otobüsler yapılmasına karar verildi. Yeni yapılacak otobüsün Edmonton bölgesinde konuşlandırmayı planlıyoruz…”

“Buses 4 Homeless”

“Buses 4 Homeless” projesine maddi destek toplamak için yapılacak etkinlik konusunda da Metto şunları söyledi:

“14 Aralık saat 16-19.30 arasında Reformed Church Hall’da düzenleyeceğimiz etkinliğe bütün toplumu davet ediyoruz. Hem eğlenirken hem de evsizlere destek olmuş olacaklar. Etkinlikte müzisyenler destek için sahne çıkacak.”

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkten de alınabilecek:
https://buses4homeless.org/all-causes/?fbclid=IwAR2-wyFYkbzgKpjI9uYisqioH8diyuUyEYHRJKEh84QJmYtCqNvn4W7XdRQ

2360980cookie-checkEvsizler için örnek proje

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.