Eyvah! Bush, Beyaz Saray’da gece yatısına geliyor…

Beyaz Saray’ın Başkanlar portrelerinin asılı bulunduğu duvarda yerini alacak olan yağlıboya tablonun şerefine davet edilen Bush, söylentilere bakılırsa, karısı Laura’yı bu ziyarete zar zor razı edebildi. Zira, dedikodulara göre Bush’un karısı, eskiden kiracısı olduğu Beyaz Saray’a tekrar ayak basmak istemiyordu.

George Bush’un yeniden, bir gece dahi olsa, Beyaz Saray’da konaklayacağı haberi Amerikan basınında yer alınca, birçokları ¨Aman, Allah yazdıysa bozsun, tekrar oraya mı gidiyor, bir tek yardımcısı Dick Chenny eksikti¨ biçiminde tepki gösterdi.

Bush ve eşi, uzun zamandan beri sessiz ve sakin bir hayat yaşadıkları Dallas’taki dev çiftliklerinde etliye sütlüye karışmadan, bir elleri yağda ötekisi balda yaşıyordu. Yeniden siyasete merak duymuş gibi birden böylesi bir davetle adını duyuran eski Başkan Bush’un, bu davet sırasında sarf edeceği sözler ve söylevleri şimdiden merak konusu oldu.

Bush ve eşinin Washington D.C’ye geçip 31 Mayıs gecesi Beyaz Saray’da Obamaların misafiri olması eski başkanlardan Bill Clinton ve hayatta olan Jimmy Carter’ın kalbini kırdı diyenler de bulunuyor. Zira, uzun zamandan beri Beyaz Saray’a adım atmamış olan Bill Clinton, birçok hatıra yaşadığı Beyaz Saray’ı özlemiş görünüyordu.

1539590cookie-checkEyvah! Bush, Beyaz Saray’da gece yatısına geliyor…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.