Federasyon’dan Cumhuriyet Balosu

Federasyon Başkanı Pasa, haberindex aracılığıyla 30 Ekim akşamı Cumartesi akşamı “113 Bruce Grove Tottenham N17 adresindeki” Regency Banqueting Suite’de düzenleyecekleri “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosu”na Türk toplumunu katılmaya çağırdı.

Pasa, “Herkesi davet ediyoruz. 16 derneğin katılımı ve halkın desteğiyle Cumhuriyetimizin 81’nci yılı kutlayacağız. Bütün derneklerimizi, üyelerimizi ve Türk halkını böyle müstesna bir günde bir arada olmaya davet ediyoruz” dedi.

SULAR DURULDU

Federasyon’da başkanın tartışmalı istifasıyla asbaşkan olarak başkanlık görevini üslenen Pasa, “Federasyon’daki sular duruldu mu?” sorumuzu da şöyle yanıtladı:

“Evet… Şu anda Federasyonumuz, geri kalan yönetim kurulu üyeleriyle görevine devam etmektedir. Şu anda Asbaşkanlık görevime devam etmekteyim. Başkan değilim fakat yönetim kurulunu yeni seçimlere kadar yönetme görevi yönetim kurulunca bana verildi. Zaten tüzüksel olarak görev devri, temsil görevi vardı. Bu temsil görevini üslenmiş durumda götürüyoruz… Ta ki yeni bir seçim yapılıncaya kadar…”

“Federasyonda sular duruldu” demesine karşın Pasa, yönetimin yeni yılda erken seçime gideceğini de açıkladı. 

Pasa, Federasyonun balo sonrasında faaliyetleri artırarak özellikle gençlerin eğitimine yönelik etkinliklere önem vereceklerini belirtti.

1095280cookie-checkFederasyon’dan Cumhuriyet Balosu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.