Fener elense de alkışlandı

Rövanş mücadelesine İstanbul’da aldığı 2-1’lik galibiyetin avantajıyla başlayan Fenerbahçe, henüz 4. dakikada kalesinde beklemediği bir golle 1-0 geriye düştü.


Rakibinin üzerine çok fazla gelemeyen kanatları kullanamayan sarı-lacivertliler, İstanbul’da olduğu gibi ilk yarıyı 1-0 yenik tamamladı.


Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıda elde ettiği 1-0’lık avantajlı skoru korumak isteyen Chelsea’nin biraz daha geride oynamasıyla rakibinin üzerine daha çok yüklenmeye başlayan Fenerbahçe, kalabalık savunma arasında ceza alanındaki topları etkili kullanamadı. Maçın bitimine 3 dakika kala yediği gol sarı-lacivertlilerin umutlarını söndürdü. Kalan bölümde de bir gol bularak maçı uzatmalara taşıma şansını da kullanamayan Fenerbahçe, sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılarak ”Devler Ligi”ne veda etti.


ZICO: ÜZGÜNÜZ


Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Chelsea’ye 2-0 yenilerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nden elendikleri için üzgün olduklarını söyledi.


Maçtan sonra düzenlediği toplantıda soruları yanıtlayan Brezilyalı teknik adam, erken yedikleri golün maçın gidişatını belirlediğini ifade etti.


(Buralara kadar geldik, bundan dolayı mutluyuz) şeklinde bir düşünce içinde olmadıklarını anlatan Zico, taraftarların takımı soyunma odasından geriye çağırarak alkışladığını, bunun da taraftarların takımına verdiği desteğin en güzel göstergesi olduğunu ifade etti.


Brezilyalı çalıştırıcı, ”Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu noktaya gelmemizde onların da büyük desteği oldu. Önümüzdeki yıl yine bu noktalara gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

811480cookie-checkFener elense de alkışlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.