Fenerbahçe, Manchester’i korkuttu


Cole,  28 Eylül’de İngiltere’de gerçekleşecek maçta , Fenerbahçeyi evinde ağırlayacak olan Manchester’in maçı kazanmasının büyük bir ihtimal olduğunu kaydetti.


 


Geçtiğimiz yıl İngiltere Premier Ligi’nde Arsenal ve Chelsea’nın ardından üçüncü olarak hayal kırıklığı yaşayan Manchester’ın bu sezon daha formda olduğunu dile getiren Cole, ‘ Manchester, bu sezon iyi transferler gerçekleştirdi. Beckham’ın gitmesiyle oluşan boşluğu Ronaldo ile tamamladığı söylenebilir.


 


Ayrıca Allien Smith de çok formda. Önümüzdeki günlerde Wayne Rooney’in de Manchester formasını giymesi bekleniyor. Takım tam kadro olarak uyumu yakalayabilirse Manchester’ı bu yıl çok daha başarılı bir sezon bekliyor’ şeklinde konuştu. Takım kaptanı Roy Keane’in sakatlığının takım için büyük bir hendikap olduğunu ifade eden Cole, Keane’in Fenerbahçe maçına kadar iyileşmesinin Manchester’ın şu anki en büyük dileği olduğunu  belirtti.


 


‘TÜRK TARAFTARLAR KORKUTUYOR’


Fenerbahçe’yle İstanbul’da oynanacak maç için, ‘Manchester’ın en gruptaki en zor maçı’ yorumunu yapan İngiliz ‘Daily Mail’ gazetesi spor yazarı Ian Cole, Manchesterlı futbolcuların, Türk taraftarlarının hırçın tavırları nedeniyle, İstanbul’a gelmekten çekindiklerini belirtti.


 


Türk taraftarların çok politik davrandığını belirten Cole, Türkiye’deki maçlarda çıkan olayların rakip takımın konsantresini bozduğunu söyledi.


 


Cole ‘ Türk taraftarlar çok asabi, maç esnasında sahaya atılan maytaplar, fişekler ve statta oluşan yüksek frekansdaki uğultu Manchester’ı korkutuyor. İngiltere’deki maçı Manchester’ın kazanması bekleniyor. Ancak Türkiye’deki karşılaşma için aynı şeyi söylemek zor’ dedi.


 


Hilal YILMAZ/ LONDRA

720850cookie-checkFenerbahçe, Manchester’i korkuttu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.