Forbes: En gözde genç Prens William

Medyanın "mavi kan”dan gelen en gözde genç ve zengin bekarları listesini yayımlayan Forbes dergisine göre, Elizabeth'in Prens Charles'tan olan diğer torunu Prens Harry, Prens William'ın ardından ikinci sırada gelirken, kızı Prenses Anne'in kızı Zara Phillips ile diğer oğlu Prens Andrew'ın kızı Prenses Beatrice York da listede 3 ve 4. sırada yer alıyor.


Listede, Monaco Prensi Rainier'nin mükemmel kıyafetler seçen fotojenik torunu Charlotte Casiraghi beşinci sırada yer alırken, erkek kardeşi Andrea da "en iyi 10" arasında bulunuyor.


Listede yer alan diğer gözde bekar soylular arasında, Danimarka Prensi Joachim, İsveç veliaht Prensesi Victoria, erkek kardeşi Prens Charles-Philippe ve hanedanın en küçüğü Prenses Madeleine, Alman Prens Albert de Thurn und Taxis, Liechtenstein Prensi Wenceslas, Dubai Prensi, kardeşi Prenses Maitha ve Ürdün Kralı Abdullah'ın kızı İman, Brunie Prensi Azim de Brunei, Japon Prensesi Tusuguko ve Tayland Prensesi Sirivannavari, Swaziland Prensesi Sikhanyiso de yer alıyor.

812680cookie-checkForbes: En gözde genç Prens William

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.