‘Gaziantep’e uçacaklar biletlerini erken alsın’

Derya, “Yeni sezonda ‘advance’ ve class’ sistemiyle yolcularımız erken bilet alarak ucuza uçabilecekler. Stansted’den Türkiye ya da KKTC’ye erken rezervasyon bilet ücretleri tek gidiş 110 Sterlin, gidiş-geliş 220 Sterlin olarak saptandı” diyerek, vatandaşların bu fırsattan yararlanabilmeleri için önceden bilet rezerve etmelerini önerdi.


Derya, KTHY’nin yeni hattıyla Gaziantep ve çevre illerinden KKTC üniversitelerinde okuyan öğrenciler ve Londra’da yaşayan Gaziantepliler için büyük kolaylık olacağını söyledi.


Londra’dan Antalya, İzmir ve Dalaman aktarmalı Ercan Havalimanına seferlerin yeni sezonda da süreceğini belirten Derya, 2007 yaz sezonunda da KTHY’nin Londra Stansted’in yanısıra Bristol ve Birmingham’dan da kanat açma projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.


“YERLİ YOLCUDA ARTIŞ SAĞLANDI”


KTHY açısından sektördeki 2006 sezonunu değerlendiren Derya, İngiltere turizmindeki düşüşün başta KKTC’ye yönelik çalışan tur operatörleri olmak üzere bütün sektörü olumsuz etkilediğini söyledi.


Genel Müdür, İngiltere’den KKTC’ye yönelik uçuşlar hakkın şu bilgiyi verdi:


“KTHY olarak Londra’dan 175 bin koltuk sunmuş ve 125 bininde de doluluk tahmin etmiştik. Kıbrıslı ve Türkiyeli yolcularımızdaki (etnik market) 7- 8 bin artışla yıl sonu hedefimizi aşmaya çalışıyoruz…”


FOTOĞRAF: Kuzey Kıbrıs Türk Havayolları (KTHY) Genel Müdürü Ahmet Derya

795470cookie-check‘Gaziantep’e uçacaklar biletlerini erken alsın’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.