Gergerlioğlu anjiyo sonrası yoğun bakımda

Milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun kesinleşmiş yargı cezası nedeniyle teslim olması yönündeki 10 günlük süre doldu. Teslim olmayacağını söyleyen ve evinde bekleyen Gergerlioğlu, gelen polisler tarafından ayakkabısını giymesine bile müsaade edilmeden darbedilerek gözaltına alındı.

Gergerlioğlu’nun sağlık kontrolünde doktor, göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle anjiyo önerip kardiyoloji bölümüne götürülmesi gerektiğini belirtti. Buna rağmen Gergerlioğlu cezaevine götürüldü. Darp raporu da alan Gergerlioğlu, daha sonra Ankara Şehir Hastanesine getirildi. Anjiyo olan Gergerlioğlu, tansiyonunun yüksek olması sebebiyle yoğun bakıma alındı.

“BABAMI TUTUKLAMAYA GELDİLER”

Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun evine polis geldiğini oğluSalih Gergerlioğlu, Twitter’dan duyrudu. Salih Gergerlioğlu, paylaşımında “Babamı tutuklamaya geldiler” dedi.

Salih Gergerlioğlu, ardından “Aynı rezalet tekrarlandı. Ayakkabılarını giymesine müsaade etmeden yaka paça çıkardılar” paylaşımını yaptı. Babasının ayakkabısının ve hazırlanan çantasının fotoğrafını paylaşan Salih Gergerlioğlu, “Zorbalığın fotoğrafı” dedi.

2505010cookie-checkGergerlioğlu anjiyo sonrası yoğun bakımda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.