GSM’de ders zili çalıyor!

Gösteri Sanatları Merkezi’nin (GSM) Ekim-Mayıs döneminde gerçekleştireceği tiyatro eğitimi çerçevesinde, 9-12 yaş grubu çocuklar, 13-15 ve 15-17 yaş grubu gençler ve 18 yaş ve üzeri yetişkinler için oyunculuk eğitimi veriliyor. Gösteri Sanatları Merkezi, 2 yıllık bir eğitim süreci için her sene başında öğrenci alıyor. Öğrenciler, her alanın teorik ve pratik yanlarını alanlarında uzman tiyatrocular ve eğitmenlerden alıyor ve uygulamalı olarak tiyatro sahnesinde kabiliyetlerini gösteriyorlar. 2 yıllık eğitimin ardından ise katılımcılara mezuniyet sertifikaları veriliyor.

Gösteri Sanatları Merkezi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi ve Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi ağırlıklı eğitim çalışmalarını yürütüyor. Yetişkinler için oyunculuk programı, haftanın dört günü, çocuk, gençlik ve yazarlık programları ise haftada bir gün gerçekleştiriliyor. Her branş ile ilgili sayıya göre farklı sınıflar açılabiliyor.
GSM kayıtları için 24 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında başvurular alınacak.

Başvuru ve kayıt için neler gerekli?

Gösteri Sanatları Merkezi başvuruları Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi ve Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nin yanı sıra e-mail yoluyla ilgili formu doldurmak suretiyle de yapılacak. Başvuru süresinin bitiminde Oyunculuk bölümü için (Yetişkinler) mülakat tarihleri belirlenecek ve başvuru sahiplerine ilan edilecek. Oyunculuk eğitimini tercih edenlerden, sahne üzerinde kendi seçtikleri bir oyundan bir sahneyi oynamaları; doğaçlama bir durum üzerine kabiliyetlerini göstermeleri ve önceden çalıştıkları bir şiiri okumaları yeterli olacak.

Bilgi için: Gösteri Sanatları Merkezi: (Tel) 0212 521 55 65/66
(email): [email protected]
(web): www.kultursanat.org

756840cookie-checkGSM’de ders zili çalıyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.