Gülçin Ergül’ün İlk İngilizce Albümü “Invitation” Yayında!

Ekim ayında “Davet” isimli albümüyle müzik severlerin karşısına çıkan ülkemizin en güçlü kadın seslerinden Gülçin Ergül’ün, uzun süredir üzerinde çalıştığı “INVITATION” adındaki 8 şarkılık ilk İngilizce albümü Arpej Yapım etiketiyle 16 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayınlandı.

R&B, neo soul, pop ve diskoyu ustalıkla bir araya getirdiği ingilizce albümü Invitation; 24 saat geçmeden iTunes Müzik platformunda “En Çok Satın Alınan Albümler” listesinde 1 numaraya yükseldi.

Müzik direktörlüğünü Emre Bayar’ın yaptığı ve Hollanda’lı ödüllü söz yazarı Josephine Zwaan ile beraber yazdığı şarkılara ek, Gülçin Ergül’ün söz ve müziğini yaptığı 4 şarkının bulunduğu albümde; efsanevi şarkıcı Whitney Houston’ın I Wanna Dance With Somebody şarkısının coverı da yeralıyor.

Albüm fotoğrafları için Safa Gülsoy’un objektifine poz veren sanatçının stylingini Fırat Kanburoğlu yaptı. Albümdeki ilk klip Murat Joker yönetmenliğinde; sözü Gülçin Ergül ve Josephine Zwaan’a, müziği ise Emre Bayar ve Gülçin Ergül’e ait olan, disko-pop tarzında ki “Don’t Wake Me Up” adlı parçaya çekildi. Klipte, Ergül ve dansçılarına özel olarak hazırlanan Zeynep Bozkaya imzalı tasarımların yanı sıra Cihan Nacar, Esra Gürses ve Berfuğ Kıran ve Spica Dance Shoes imzalı tasarımlar da kullanıldı.

Solo albümleri ile müzik kariyerine iddialı bir şekilde devam eden Gülçin Ergül, bu albümle beraber hem şarkı yazarlığındaki yeteneğiyle dikkat çekiyor, hem de yurtdışında da ses getirecek modern sound’uyla uluslararası bir başarının temellerini atmayı başarıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=se6J0XN2Q9k&ab_channel=netdm%C3%BCzik

2509600cookie-checkGülçin Ergül’ün İlk İngilizce Albümü “Invitation” Yayında!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.