Hackney’de bıçaklanan Gökhan öldü

Londra’dan acı haber! Gökhan Durmuş kurtarılamadı Londra’nın Hackney bölgesinde iki siyahi gencin bıçaklı saldırısına uğrayan Gökhan Durmuş’un (22) kaldırıldığı Royal London Hospital’de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Londra’da bıçaklı saldırı sonrasında kaldırıldığı Royal London Hospital’e kaldırılan Türk genci Gökhan Durmuş hayatını kaybetti.

22 yaşındaki talihsiz genç, geçtiğimiz cumartesi akşamı saat 21.30 sularında, henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı boynuna bıçak darbesi almıştı. Bir dönem 16 yaş altı Türk Millî Takımı’nda top koşturan Londra doğumlu Durmuş, fitness hocalığı yapmaktaydı.

ACILI AİLEYE MORAL ZİYARETİ

Acı olay ardından Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, İngiltere Türkiye Sağlık Elemanları Birliği (ITSEB) Başkanı Dr. Ali Demirbağ ve Psikolog Pınar Demir hastanede hastayı, hastanın ailesini ve aile yakınlarını pazar günü ziyaret etti. Yetkililer, sorumlu bölüm şefi doktorla görüştü. Hasta hakkında bilgi alındı. Tedavi programı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Uygun zamanda tetkiklerin tekrarlanacağı ifade edildi.Başkonsolos Yorulmazlar, Durmuş ailesiyle konuştu. Aileye her tür desteği vermek için hazır olduğunu söyledi. Bu ziyaret acılı aileye moral oldu.

Gökhan Durmuş, bir dönem 16 yaş altı Türk Millî Takımı’nda top koşturdu

ÖLDÜRÜCÜ BIÇAK DARBESİ

Özkan- Serpil Durmuş çiftinin 3 çocuğundan biri olan Gökhan’ın hayatını karartan olay iddiaya göre olay şöyle gelişti; Durmuş, “en iyi arkadaşım” dediği siyahi bir genç ile Hackney bölgesindeki Burberry fabrika satış mağazasınının yan sokağında siyahi 2 kişi ile karşılaştı. Aracından inerek iki kişinin yanına giden Durmuş, boynundan bıçak darbesi aldı. Durmuş’a ilk tıbbi müdahale 5 dakika mesafedeki Homerton Hastanesi’nde yapıldı. Ameliyatı öğleden sonra 15.00’e kadar sürdü. Ancak, ilerleyen saatte kan takviyesine rağmen Durmuş’un durumu kötüye gitti. Olayla ilgili soruşturma polis tarafından sürdürülüyor.

YOĞUN BAKIMDA BEKLEYİŞ VE ÜZÜCÜ HABER

Doktorlar, Durmuş’un annesine oğlunun büyük ihtimalle beyin hasarı gördüğünü dolayısıyla beynin fonksiyonlarını yitirmesi nedeniyle de yaşama ihtimalinin düşük olduğunu ifade ettiler.Durmuş, buradan koma halinde ambulansla Londra’nın en donanımlı hastelerinden Royal London Hospital’e transfer edildi. Beyin ölümünün gerçekleştiği düşünülmesi sebebiyle 2 gün sonra da Durmuş’un bağlı olduğu yaşam destek ünitesinin fişinin çekilmesi kararlaştırıldı. Durmuş’un yaşam ünitesinin fişinin çekilmemesi için internet ortamında hastaneye yazılan dilekçeyi şimdiye kadar 2 bini aşkın kişi imzaladı.

Talihsiz gencin annesi Serpil Durmuş, “Hastane yönetimi 2 kez yaşam cihazının fişini çekme yönünde karar aldı. Doktorlara güvenimiz var tabii ki ama biz yine de ikinci bir görüş ve ikinci bir beyin röntgeni çekilmesini istiyoruz. Allah’tan ümit kesilmez. Oğlumun tekrar canlanması için sürekli dua ediyorum. Beraberinde 7 kıtadan bütün insanlar 5 gündür oğlum için dua ediyorlar” dedi.

853450cookie-checkHackney’de bıçaklanan Gökhan öldü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.