Hackney’de iki çocuk kaçırılmak istendi

Toplumun yoğun olarak yaşadığı Hackney Stoke Newington’da 6 ve 9 yaşlarındaki iki kızın kaçılmak istendiği açıklandı.

Metropolitan Police’den yapılan açıklamaya göre; 7 Eylül saat 20.15’te gelen yardım çağrısı üzerine polis ekipleri ‘Coronation Avenue, N16’ adresine yollandı. Polisin ilk araştırmasına göre; saat 19 dolayında sakin olan sokakta oynayan iki kız çocuğu ismi henüz tespit edilemeyen bir sanık tarafından zorla kaçırılmak istendi. Birbirleriyle yakın mesafede oynayan çocukların bağırması üzerine sanık kaçarak gözden kayboldu.

Dedektifler olayı gören ya da bilgisi olanların polise yardım etmesini isteyerek, bu aşamada olayla ilgili henüz gözaltına alınan olmadığını ve çevredeki kameraların incelemeye alındığını belirttiler.

Polis araştırmanın kapı kapı sürdürüldüğünü vurgulayarak, koyu giysili zanlının açık renkli bir eşarpla yüzünü kapattığını açıkladı. Açıklamada ayrıca olaya tanık olan ya da bilgisi olanların Hackney polisini 020 8217 3739’dan ya da 101’i arayarak “CAD7307/07SEP” referans belirtmeleri istendi. Ayrıca isim vermeden Crimestoppers’ın 0800 555 111’den aranabileceği de hatırlatıldı.

2225380cookie-checkHackney’de iki çocuk kaçırılmak istendi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.