Hackney’de uyuşturucu operasyonu

Metropolitan polisin yaptığı açıklamada uyuşturucunun yanısıra M16 makinalı tüfek ve 2 tabancaya da el konulduğu belirtildi.

 

Middle Market adıyla yapılan operasyona 15 özel narkotik polisi katıldı. Hackney, Portland Rise’da çantaların içinde her biri bir kilo olan 26 uyuşturucu paketi bulundu. Uyuşturucuların saklanıldığı evde yakalanan adı belirtilmeyen 4 kişi gözaltına alındı.

 

Polis, Middle Market operasyonu ile uyuşturucu kaçakcılığında orta kesimdeki kaçakcıların hedef alındığını açıkladı. Polis, uyuşturucu ithalatçılarıyla, sokaktaki satıcılar arasında bulunan bu kesimin çökertilmesiyle uyuşturucu trafiği önemli ölçüde darbe yiyeceği görüşünü savundu.

 

Hackney’deki Middle Market operasyonuna istihbarat birimi National Criminal Intelligence Service ve Gümrük görevlileri de eşlik etti.

 

Operasyonu yöneten Det Supt Steve Dann, Gümrük ve Metropolitan Polis’in işbirliğini överek, Hackney’de elde edilen eroinin rekor miktarda olmasının kaçakcılara vurulan darbenin büyüklüğünü de gösterdiğini söyledi.

 

Hackney Emniyet Müdür Yardımcısı  Det Supt Mark Holmes da, Hackney sokaklarını silahlı organize suç örgütlerinden ve uyuşturucudan temizlemeye kararlı olduklarını açıkladı.

1096040cookie-checkHackney’de uyuşturucu operasyonu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.