19.3 C
Istanbul
Thursday, March 28, 2024
Ana Sayfa TÜRKİYE Haluk Bilginer, Emmy Ödülleri’nde Türkiye’ye gurur verdi: En iyi erkek oyuncu!

Haluk Bilginer, Emmy Ödülleri’nde Türkiye’ye gurur verdi: En iyi erkek oyuncu!

Usta oyuncu Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu seçildi.

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Usta sanatçı Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisindeki performansıyla 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “en iyi erkek oyuncu” ödülüne layık görüldü.

‘Bu ödülü, kızım Nazlı Bilginer adına, alıyorum’

New York’ta 47’incisi düzenlenen ödül törenine Şahsiyet dizisinin yönetmeni Onur Saylak, senaryo yazarı Hakan Günday ve Ay Yapım CEO’su Kerem Çatay da katıldı. Ödül konuşmasına ‘Merhaba’ diyerek başlayan Bilginer, dizi ekibine teşekkür etti. Sözlerini ödülü kızına adadığını ifade ederek bitiren Bilginer, “Bu ödülü, kızım Nazlı Bilginer adına, bir gün onun da oyunculuğu seçeceği umuduyla alıyorum” dedi.

21 ülkeden 11 kategoride 44 adayın olduğu listede Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu karakteriyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde aday gösterilmişti.

Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı Şahsiyet’te ayrıca Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Hümeyra gibi isimler rol almıştı.

Haluk Bilginer, ödülünü aldıktan sonra ABD’li aktris Tamara Tunie (sağda) ile kameralara poz verdi. (NTV)

2354940cookie-checkHaluk Bilginer, Emmy Ödülleri’nde Türkiye’ye gurur verdi: En iyi erkek oyuncu!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.