Haringey’de yüksek park ücretleri düşebilir

Konuya ilişkin bilgi veren Harringay Esnaf Derneği yöneticileri Şefik Mehmet ve Rob Chau, bölge esnafı ve ziyaretçilere yönelik anket formlarının üç hafta içerisinde doldurularak gönderilmesinin park ücretlerine yönelik değerlendirme için oldukça önemli olduğunu vurguladılar.

Geçen yıl Nisan ayında yürürlülüğe giren zamlarla bir saat için 1.40 sterlin olan park ücretleri %100’den fazla artarak 3 sterline yükselmişti.

ANKET FORMLARININ DOLDURULMASI İÇİN DESTEK

Harringay Esnaf Derneği işyerlerine ulaştırılan anket formlarının doldurulmasında zorlanan kişilerin kendilerine ulaşmalarını istedi. 07956 876 669 numaralı telefondan Şefik Mehmet’e ulaşabilecek olanlar, formların doldurulması konusunda yardım alabilecekler. Önümüzdeki hafta bu konuda esnaf toplantısı düzenleyeceklerini belirten dernek yöneticileri, ellerinde form bulunmayan işletmelerin de dernekle irtibata geçmesi çağrısında bulundu.

BELEDİYE ZAM UYGULAMASINDA ISRARLI

Haringey Belediyesi geçen yıl Green Lanes’i, Wood Green, Muswell Hill ve Crouch End bölgeleri ile birlikte merkezi yerler (town center) statüsüne alarak park ücretlerini en üst tarifeden uygulamaya koydu. Haringey Esnaf Derneği’nin binin üzerinde imza ile muhalefet etmesine rağmen kararında ısrarlı davranan belediye, trafik yoğunluğunu gerekçe göstererek zamlı tarifeyi yürürlülükte tutuyor. (Londra Gazete)

843160cookie-checkHaringey’de yüksek park ücretleri düşebilir

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.