Hasan Şaş’a İnanılmaz Teklif!

Habertürk Gazetesi’nin haberine göre 32 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu gelecek yıl Arabistan’da görmek isteyen Suudiler’in bonservisini eline alacak olan futbolcuya 3 yıllık bir sözleşme teklifinde bulundukları öğrenildi. Yapılan ilk görüşmenin oldukça olumlu geçtiği ortaya çıkarken, yıllık 1.5 milyon euro önerilen yıldız oyuncu, G.saray’la görüşebilmek için süre istedi.

Hafta başında Hasan’la İstanbul’a gelerek görüşen Araplar’ın, 31 Mayıs’ta kulübüyle sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcuya hemen imza attırmak istedikleri ancak Şaş’ın kesin kararını verebilmek için Haziran ayına kadar zaman istediği bildirildi. Galatasaray kulübünün henüz sözleşme yenilemek için masaya oturmadığı Hasan’ın yapılan bu ciddi teklifi değerlendirmeye aldığı ifade edilirken oyuncunun ailesini ikna etmesi durumunda gelecek yıl Arabistan’da top koşturmayı düşündüğü belirtildi.

Marsilya’dan sezon sonunda ayrılacağını açıklayan G.Saray’ın eski teknik direktörü Eric Gerets’in de Al-Hilal takımı ile gelecek sezon için anlaştığı iddiası ilginç bir tesadüf olarak dikkatleri çekti. Gerets’in Sarı-Kırmızılı kulüpte görev yaptığı yıllarda vazgeçemediği oyunculardan biri olan Hasan Şaş’la Arabistan’da yeniden buluşacağı öne sürüldü.

Arap’lar Onu Yakından Tanıyor!

2002 Dünya Kupası’nda Brezilya’ya attığı golle Arap dünyasının starı haline gelen Hasan Şaş, özellikle bu ülkelerde en çok tanınan futbolculardan birisi olmuştu. Daha önce de Dubai takımlarından teklif alan ve Mısır’da büyük ilgi gören yıldız oyuncu, bu sezon geçirdiği sakatlığın ardından uzun süre takımdan ayrı kalınca gözden düştü.

Suudi Arabistan’ın en çok taraftara sahip takımı olan Al-Hilal, tarihindeki 48 kupayla ülkenin en başarılı spor kulübü. Bir dönemin meşhur Brezilyalı’sı Rivelino, 1978-1981 yılları arasında Al-Hilal Kulübü’nün formasını giymişti. Al-Hilal’in sahibi durumundaki Suudi Prensi Abdülrahman Bin Müsaid, takımın başarısı için kulübe her türlüğü desteği sağlıyor.

723330cookie-checkHasan Şaş’a İnanılmaz Teklif!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.