Hava sıcaklığı azalıyor…

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan meteorolojik açıklamaya göre, Marmara’nın doğusu, Karadeniz kıyıları, Akdeniz ve Doğu Anadolu’nun doğusunda yağış bekleniyor.


Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur, Marmara’nın doğusunda karla karışık, Marmara’nın yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi’nin doğusunda kar şeklinde görülecek.
Yarın Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu bölgesinin kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yağış bekleniyor. Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur, Marmara’nın doğusunda karla karışık yağmur, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar şeklinde olacak.


Hava sıcaklığı hafta sonuna kadar kuzey ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında, güney kesimlerde mevsim normalleri seviyesinde seyredecek. Hafta sonu kuzey kesimlerden başlayarak tüm yurtta 5-7 derece azalacak.


İstanbul ve çevresinde bugün ve yarın karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde yağış görülecek. Hava sıcaklığı gündüz 3 ile 4 derece, gece 0 ile 1 derece civarında seyredecek.

1055250cookie-checkHava sıcaklığı azalıyor…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.