Hayatın Sesi TV mühürlendi

RTÜK ve polis ekipleri, Hayatın Sesi televizyonunu mühürledi.

RTÜK ve polis ekipleri mühürleme işlemi için Hayatın Sesi televizyonuna geldi. Mühürleme sırasında, Hayatın Sesi binasında ziyaret için gelen DİSK heyeti ve EMEp Genel Başkanı Selma Gürkan bulunuyordu.

Hayatın Sesi emekçileri, polis ekipleri binadan ayrılırken “Hayatın Sesi susturulamaz” sloganlarıyla kararı protesto ettiler.

Televizyonun reji odası mühürlenirken demirbaş sayımı için Maliye ekiplerinin gelmesi bekleniyor.

DİĞER KANALLARDA DURUM?

Azadi TV, Jiyan TV ve Zarok TV’nin bulunduğu binaya giden polis ve vergi memurlarının arama ve sayım işlemi yaklaşım 3 saat sürdü. Azadi TV’de 3 saat süren arama ve sayım sonrası Azadî TV’nin kapısına mühür vurularak kapatıldı. Sayım esnasında Azadi TV çalışanları polis tarafından dışarıyla çıkartılarak, televizyon yöneticileri eşliğinde sayım yapıldı. TV’nin kapısına mühür vurulmasıyla binada bulunan mal varlığına el konulduğu öğrenildi.

Zazaca yayın yapan Jiyan TV ve dünyada Kürtçe yayın yapan ilk çocuk kanalı Zarok TV’nin içerisindeki sayımın sona ermesinin ardından çilingir çağrılarak kapı kilidi değiştirildi.

(İstanbul/EVRENSEL)

AÇIK GAZETE: Bu faşizan uygulamayı protesto ediyoruz! Gün gelecek devran dönecek, havuz medyası aynı uygulamayı görecek…

2014430cookie-checkHayatın Sesi TV mühürlendi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.