Hazine avcısı okyanusa daldı, Osama’yı bulup çıkarttı…

Kaliforniyalı bir deniz hazinecisi olan Bill Warren, Hind Okyanusu derinliklerine dalış yaparak Osama’nın bedenine ulaştığını, cesedi balıklar yiyip bitirmeden alıp oradan çıkarttığını ve hazineleri arasında sakladığını iddia etti.

Bu iddiaya henüz ne Amerikan kaynaklarından, ne de Pentagon başta olmak üzere, FBI, CIA ve öteki servislerden karşılık gelmedi. İddianın asılsız olması kadar gerçek olması da kamuoyunu ilgilendiriyor.

Bugüne kadar 150 civarında batık gemiden hazine çıkartan Bill Warren, meşhur bir uluslararası hazine avcısı olarak tanınıyor. Warren’in önceki gün İspanya’nın en ciddi gazetelerinden birisi olan El Mundo’ya yaptığı açıklama, Washington’daki Obama yönetiminde soğuk duş etkisi yarattı. Obama yönetimi, Warren’in doğru söyleyip söylemediğini araştırıyor. Osama’nın geçen yıl öldürülmesi ardından denizin dibinde kimsenin bulamayacağı bir yere atıldığına dair açıklamadan sonra herkesin içi rahat ederken, birden bire Osama’nın ruhu geri gelmiş gibi bundan herkes rahatsız oldu.

FOTOĞRAF: Görsel Bill Warren’in facebook fotoğrafı

1539010cookie-checkHazine avcısı okyanusa daldı, Osama’yı bulup çıkarttı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.