Heathrow’da bagaj kaosu sürüyor

The Independent on Sunday, İngiliz Havayolları British Airways’in imajını “yerle bir ettiği” yorumları yapılan 5 numaralı terminalde özellikle bagaj işlemlerinin gereğince yapılamadığını belirtti.


Gazeteye göre, terminalin işletmesini üstlenen British Airways’in sözcüsü, kayıp bagajların bulunup sahiplerine ulaştırılmasının bir hafta alacağını öne sürdü.


The Sunday Times da Havaalanındaki hizmetin yetersizliği yüzünden iptal edilen uçak seferlerinin sayısı da her geçen gün arttığını bildirdi.


Gazeteye göre yaşanan sorunlara rağmen konuyla ilgili yetkililer Heathrow’a ek terminaller inşa etme ve havaalanını genişletmenin iyi fikir olduğunda ısrarlı olduklarını belirtiyor.


The Observer ise 4 milyar 300 milyon sterline mal olan yeni terminalde açılıştan bu yana büyük çoğunluğu da bagaj işlemlerindeki aksamalardan dolayı iptal edilen sefer sayısının 200’ü bulduğu yazdı.


The Sunday Telegraph da Heathrow havaalanında 5 numaralı terminalin hizmete girdiği perşembe gününden bu yana seferlerin iptal edilmesinden etkilenen yolcu sayısının 24 bin olduğunu öne sürdü.


Gazete, havalanındaki sahipsiz bagajın 15 bini bulduğunu belirtti ve aslında iki hafta önce havaalanı yönetiminin olası sorunlar konusunda uyarıldığını ancak bu uyarıya kulak asılmadığını aktardı.

811420cookie-checkHeathrow’da bagaj kaosu sürüyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.