Herşey dahil 15 Sterlin’e tatil…

Dil, Türkiye turizminin aynı yıl içinde kuş gribi ve Ortadoğu savaşından etkilendiğini belirterek, turizm sektörünün geri adım atmasının teröre prim verilmesi anlamına geleceğini söyledi.


Dil sektör ilgili şunları söyledi:


“Terör herşeyden önce sivil masum hedefleri seçmekle kendisini vuruyor. Patlayan bombalar özellikle yurtdışında hakettiğinden çok daha fazla gürültü yaratıyor. Türkiye turizminin rakibi konumdaki ülkeler bombaları abarttığını da söyleyebiliriz. Aynı şey kuş gribinde de olmuştu. Türkiye ve KKTC’deki kuşgribini sağır sultan duydu ama İngiltere’deki sessizce geçiştirildi…”


GECELİĞİ 15 STERLİN’E TATİL…


Yurtdışında yaşayan Türklere seslenen Dil, “Teröre inat, onalrın amaçlarına ulaşamaması için özellikle Türkiye ekonomisinin lokomotif gücü turizme destek olmak için tatillerinizi turistik yerlerde geçiriniz… Hem vatanınızda iyi bir tatil yapınız, hem de ülke ekonomisine katkıda bulununuz… Sektördeki bu zor günleri birlikte atlatmalıyız…” diye konuştu.


Dil, eylül ve ekim aylarının sıcaklık ve sakinlik açısından tatil yapılması için en iyi dönem olduğunu vurgulayarak, “Aynı zamanda bu aylarda ciddi indirimler de söz konusu. Her bütçeye uygun tatil olanakları yaratılabilir. Örneğin Salinas Beach’de 15 Eylül’e kadar çok özel fiyatlar uyguluyoruz. Herşey dahil, (kahvaltı öğle ve akşam yemekleri ve saat 23’e kadar yerli alkollü ve alkolsüz içkiler) kişi başına yalnızca 15 Sterlin…”


Dil müşterilere erken rezervasyon tavsiye ederek, ayrıca grup indirimleri de söz konusu olduğunu sözlerine ekledi.


AYRINTILI BİLGİ İÇİN: Salinas Beach Hotel 090 252 317 26 26 www.salinasbeachotel.com [email protected]

793950cookie-checkHerşey dahil 15 Sterlin’e tatil…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.