Hisarönü, Daily Mail’de

Türkiye’nin turistik yerlerinden Fethiye Hisarönü, İngiliz Daily Mail gazetesinde haber oldu. Fethiye Hisarönü, yıllardır değişmeyen İngiliz turist profili sayesinde küçük bir İngiliz kasabası gibi. İngiliz turistler tanıdıkları markalara yönelsin diye kasaba esnafı ünlü markaları esinlendiren dükkan isimleri kullanıyor.
  • Türk sahil kasabası Hisarönü’nde gezen turistler, İngiltere’nin Milton Keynes ya da Ipswich gibi herhangi bir kasabasında geziyormuş izlenimine kapılabiliyorlar.

    İngiltere caddelerindeki tanınmış markalar Hisarönü’nde mizahi bir şekilde boy gösteriyor.

    Nexst (Next), Marc Spenger (Marks & Spencer) ,Selfridgez (Selfridges), Azda (Asda) Süpermarket gibi ikonik mağazalara ev sahipliği yaptığına tanık olabiliyorlar.

    İngiliz turistler, buradaki mağazalrda umduklarından daha fazla alternatif ürünler satın alabiliyor ve kendilerini ülkelerinde gibi hissediyorlar. Daily Mail gazetesine izlenimlerini yazan bir İngiliz tatilci, Marc Spenger’de ucuz fiyatlı Louis Vuitton, Hermes marka çantalar komşu mağazada ise Beats marka kulaklığın çakmasını ucuza bulduğunu anlattı.

    Tatil kasabası Hisarönü Bill Gates’in de tekne turu sırasında kahvaltı ettiği mekan olarak ünlenmişti.

    İngiliz turistler Premier Lig takımlarının lisanssız formalarını da Londra’daki mağazaların dörtte biri fiyatına satın alabiliyorlar.

2019190cookie-checkHisarönü, Daily Mail’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.