‘Hızlı, etkin ve kesintisiz iletişim dönemi’

HIZLI, ETKİN VE KESİNTİSİZ İLETİŞİM DÖNEMİ!

Türkiye ile birlikte 13 ülkede kurup yönettiği 26 bine yakın dijital yayın ve bilgilendirme ekranları hizmetini “Geleceğe Taşıyan Dijital Çözümler” ilkesiyle sunan Sistem 9 yönetimi, firmalara kesintisiz ve hızlı iletişim imkanı sunuyor.

Dünyada ‘Digital Signage’ olarak bilinen hizmeti Türkiye’de ‘Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları’ şeklinde yaygınlaştıran Sistem 9, bu hizmeti 100’ü aşkın müşterisine sunuyor. Bankalardan hastanelere, perakende sektöründen gıda sektörüne, sinemalardan AVM’lere, kamudan özel sektöre kadar geniş yelpazede müşteriye hizmet veren Sistem 9 yönetimi, müşterilerini yeni nesil iletişim sistemiyle tanıştırıyor.

Digital Signage pazarının geçen yıl dünya çapında 14,9 milyar dolarlık bir hacme ulaştığını tahmin ettiklerini belirten Sistem 9 İcra Kurulu Başkanı Kaan Akın, “Digital Signage, hemen hemen her alan ve sektörde kullanılabilen yeni nesil bir yayın, reklam, duyuru ve bilgilendirme sistemidir. Kurum ve kuruluşlara, ürün veya hizmetlerini daha hızlı ve daha çekici hale getirerek müşteriye doğru zaman ve yerde sunma imkânı tanıyor” dedikten sonra şunları ekliyor: “ Genelde reklam amaçlı olarak kullanılmakla beraber, kamu alanlarında, şirketlerin iş yazışmalarında, alışveriş merkezlerinde, restoranlar, hastaneler ve sinemalarda bilgilendirme amaçlı olarak kullanılıyor. Dijitalleşme, basın-yayın, reklamcılık, basılı ilan ve afiş alanında ciddi bir dönüşüme yol açtı. Geleneksel yöntemler yerine, yeni nesil bir medya olarak karşımıza çıkan dijitalleşmeye yönelen firmalar, hem hız kazanıyor hem de maliyetlerini aşağı düşürüyor.

Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları alanının olmazsa olmazının içerik olduğunu vurgulayan Akın, “İçerik yönetim sisteminden sorumlu olan ekibimiz, müşteriden aldıkları bilgi çerçevesinde hedeflenen kitle üzerinde etki oluşturacak fotoğraf, metin, video ve grafikerlerle içerik oluşturuyor. Diğer bir ekibimiz ise içeriklerin aktarıldığı ekranları izleyerek, bunları 24 saat kesintisiz iletişim sunacak halde hizmete hazır tutuyor. Tek merkezden bir ‘tuş’la yapılan tüm bu işlemleri TV’lerle karıştırmamak gerekiyor. Buradaki içerik ve yayınlar, istenilen lokasyona özel düzenlenebiliyor, bölgesel veya nokta bazında yayın içeriği gösterilebiliyor’’ diyor.

Ekran üretim maliyetlerinin düştüğünü bunun da dünya ve Türkiye’de Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları pazarının büyümesine son derece olumlu katkı yaptığını hatırlatanAkın, “Bu alan artık şirketlerin iç iletişimlerinde de kullanılıyor. Kullanma alanı sürekli genişleyen Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları alanın önü açık, geleceği parlak. Günümüzde potansiyelinin sadece yüzde 20’si kullanılan bu alanın önümüzdeki dönemde genişleyeceğine tanık olacağız”diye ekliyor.

2002860cookie-check‘Hızlı, etkin ve kesintisiz iletişim dönemi’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.