Hollywood yıldızları Obama hayranı

Obama’nın destekçileri arasında George Clooney, Robert de Niro, Scarlett Johansson, Ben Affleck, Jennifer Garner, Brooke Shields gibi ünlüler yer alırken, ABD vatandaşlığına geçen Güney Afrika asıllı oyuncu Charlize Theron da “ilk oyunu” Obama’yı desteklemek için vereceğini duyurdu.

Sinema ve eğlence sektörü sitesi World Entertainment News Network’te yer alan habere göre, başkanlık yarışını sürdüren Obama ile Clinton arasındaki rekabete Hollywood ünlüleri de dahil oldu.

Demokrat Parti’ye eğilimleriyle tanınan George Clooney, Usher, Robert de Niro, Brooke Shields, Edward Norton, Ben Stiller, Oprah Winfrey, Eddie Murphy, Morgan Freeman, Jennifer Aniston ile Will Smith, Barack Obama’ya destek verirken, Hollywood’un ünlü çifti Ben Affleck ile Jennifer Garner da Obama’nın kampanyasının sunuculuğunu üstlendi.

Demokrat Parti’nin adaylık yarışında kıran kırana Obama ile mücadele eden ismi Senatör Hillary Clinton ise Hollywood’un efsane oyuncularından Jack Nicholson tarafından büyük destek görüyor.

Hillary Clinton’a desteğini açıklamak için Youtube’da bir klip hazırlayan Nicholson, klibe “Jack ve Hill” adını verdi.

Clinton’a destek veren ünlüler arasında Eva Longoria ile Natalie Portman da yer alırken, Paul Newman ile Michael Douglas ise aday ayrımı yapmadan Demokrat Parti’yi destekleyerek partiye bağışta bulundu.

1168700cookie-checkHollywood yıldızları Obama hayranı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.