Hoş Seda konseri ayakta alkışlandı

Baha Yetkin yönetimindeki Hoş Seda Klasik Türk Sanat Müziği Korosu’nun “Timeless Songs” konseri geçen cumartesi akşamı gerçekleşti.

Hoş Seda konseri “4 Princes Road Edmonton N18 3PR” adresindeki Prince & Princess Düğün Salonu’nda 23 Mart Cumartesi 20.30’da yapıldı. Konserde belleklerde kalan, eskimeyen ve sevilen Türk Sanat Müziği şarkıları yorumlandı.

KKTC Londra Başkonsolosu Ülkü Alemdar ve eşinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir müzik severin izlediği konserde Hoş Seda korosu ve sazendelerden oluşan 25 kişilik bir ekip sahneye çıktı.

Hoş Seda (Fotoğraf: Mustafa Köker)

Melek Yalçın’ın sunuculuğunu üstlendiği konser iki bölümden oluştu ve toplam 25 şarkı yorumlandı. Koristlerden aynı zamanda koro yöneticisi Dilek Altunkaş, Nurgül Ballı, Deniz Öztürk, Mahmut Lapadzhiev, Emir Ferhatoğlu, Gül Latifoğlu, Ahmek Kiral, Gülistan Yücedağ, Vezire Uğun, Ebru Nart, Gülizar Bilgiç ve Rahile Atmaca‘nın soloları büyük alkış aldı.

Gecenin sonunda Baha Yetkin ve Melek Yalçın’a çiçek vererek teşekkür eden Dilek Altunkaş, çocuk korosu çalışmalarına katılmak isteyenlerin 07568441357’den kendilerine ulaşmalarını istedi.

Baha Yetkin yönetiminde Hoş Seda… (Fotoğraf: Mustafa Köker)
2283650cookie-checkHoş Seda konseri ayakta alkışlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.