19.2 C
Istanbul
Thursday, March 28, 2024
Ana Sayfa TÜRKİYE İmamoğlu: YSK’nın gerekçesinin uydurma olduğu ortaya çıktı

İmamoğlu: YSK’nın gerekçesinin uydurma olduğu ortaya çıktı

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, YSK’nın seçim kurulu başkanları ile diğer yetkililerle ilgili aldığı kararla ilgili değerlendirme yaptı.

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Beylikdüzü’nde kıldığı bayram namazı çıkışında konuştu.

“Twitter üzerinden bayramımı tebrik eden Sayın Binali Yıldırım, eşi hanımefendi ve bütün ailesinin bayramını tebrik ediyorum” diyen ve diğer rakiplerinin de bayramını kutlayan İmamoğlu, 23 Haziran’a ilişkin, “Centilmence ve güzel cümlelerin kurulduğu bir kampanya süreci olur umarım” dedi.

YSK’nın sandık kurulu başkanlarıyla ilgili kararı hakkında da İmamoğlu, “Üzücü. Fikrimiz netti, bugün de uydurma gerekçe olduğu ortaya çıkıtı. Verdikeri gerekçeli kararın hiçbir anlam ifade etmediğini ortaya koymuş oldular. Demokrasiyi tamir etmek yine millete düştü.” şeklinde konuştu.

Rakibi Binali Yıldırım’la televizyon programıında karşı karşıya gelme konusunda da İmamoğlu, “Grup başkanvekilimize, Sayın Binali Yıldırım adına ilgili bir arkadaştan telefon geldiğini biliyorum. İrtibat kuruldu. Biz zaten fikrimizi söylemiştik, defalarca. Çağdaş bir ortamın gereğidir bu. Şartlı bir süreci kabul etmemekle beraber, İstanbul’u konuşma konsunda hemfikiriz. İstanbul’un geçmişi, geleceği ve 31 Mart seçim süreci var, bunların konuşulacağı bir programı elbette ki ben çok isterim. Bu iktidar süresinde böyle bir şey görülmedi, sevindirici olacaktır.” diye konuştu.

2304310cookie-checkİmamoğlu: YSK’nın gerekçesinin uydurma olduğu ortaya çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.