İngiliz bakandan yaz tatili açıklaması

İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, yaz tatili rezervasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, insanların şu anda bir yaz tatili yapmaları için erken olduğunu belirtti. Raab, İngilizlerin şu anda yurt içinde ve yurt dışına kesinlikle seyahat etmemesi gerektiğinin altını çizdi.

‘’Emin oluncaya kadar kapalı kalacaklar’’

Seyahat koridorlarının kapatılmasının geçici bir uygulama olduğuna dikkat çeken Dominic Raab, ”Karantina önlemlerini güvenli ve sorumlu bir şekilde kaldırabileceğimizden ve koridorları açabileceğimizden emin oluncaya kadar korkarım kapalı kalacaklar” dedi.

‘’Hayır, sanırım şu anda çok erken’’

”Mevcut kısıtlamalar devam ederken insanların yaz tatili rezervasyonu yapmayı tavsiye edip etmediği” şeklindeki soruya ise Raab, ”Hayır. Sanırım şu anda çok erken. Bizim koyduğumuz plana uymak zorundalar. Şu anda kurallar daha basit. Çok istisnai durumlar dışında, insanlar ülke içinde ve ülke dışına seyahat etmeyecek.” yanıtını verdi.

‘’İngiltere’deki varyant daha öldürücü’’

Salgın konusunda devlet bir güvence verinceye kadar yaz tatili planlaması yapmanın çok zor olduğunu ifade eden Dominic Raab, ”Bu kontroller mart ayının başında, salgın henüz yayılıyorken alınmadı?” soruyu ise, ”Koronavirüsün yeni varyantları oyunun kurallarını değiştiriyor. İnsanların görmek istemediği şey, İngiltere gelen yeni varyantın daha öldürücü olduğu.” şeklinde yanıtladı. TurizmGüncel

2486230cookie-checkİngiliz bakandan yaz tatili açıklaması

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.