İngiltere’de acenteler: Rezervasyonlarda 2019 aşıldı

İngiltere’de yaz rezervasyonlarında Türkiye tercihte 7. Sıradan 9. Sıraya gerilerken toplam rezervasyonlarda 2019 düzeyinin aşıldığı belirtiliyor.

Seyahat acenteleri yeni yılın satış ve rezervasyonlarda önemli artışlarla başladığını ekonomik alandaki sıkıntılar ve artan enflasyonun yaşamı olumsuz etkilemesine rağmen seyahat isteğinin devam ettiğini, 2023 yaz sezonu satışlarının iyiye gitmesinin cesaret verici olduğunu açıkladı.

Londra’daki seyahat acenteleri değerlendirmeleri şöyle:

31 acentesi bulunan Althams Travel Genel Müdürü Sandra McAllister: İşaretler iyi ve ben çok iyimserim. Dikkat çekici ölçüde rezervasyon var. Rezervasyonlarda 2019 düzeyi aşıldı.

Idle Travel Genel Müdürü Tony Mann: Çılgın fiyatlara rezervasyonlar aldık. 2023 erken rezervasyonlarımız oldukça sağlıklı. 2023’e dönük satış ciroları neredeyse 2019’un aynı döneminin 3’te 2’si kadar. İnsanlar daha kısa süre tatile de, her şey dahile de ilgi gösteriyor.

Advantage Travel Partnership: Rezervasyonlar 2019’un aynı dönemine göre yüzde 4 daha yüksek. Çok yoğun aile rezervasyonları alıyoruz. Rezervasyon çeşitliliği ise pandemi öncesinden daha fazla. En fazla satış Kanarya Adaları, Yunanistan ve ABD turları için.

Intele Travel İngiltere Müdürü Tricia Handley-Hughes 25 Aralık 3 Ocak arasında yapılan satışlar geçen yılın aynı döneminin yüzde 33 üzerinde. TURİZM GAZETESİ

2661480cookie-checkİngiltere’de acenteler: Rezervasyonlarda 2019 aşıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.